Την έχουμε δει ελάχιστες φορές - Αυτή είναι η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Είναι ίδια η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την έχουμε δει ελάχιστες φορές - Αυτή είναι η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου έχει περάσει ένα σπουδαίο έρωτα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με καρπό την κόρη τους, Νικολέττα, η οποία αποτελεί τη μεγάλη τους αγάπη. Η ηθοποιός με κάθε αφορμή κι όπου της επιτρέπεται μιλά για τη μοναδική της σχέση με τη μοναδική της κόρη.

Σε αυτή τη μοναδικότητα αναφέρθηκε ανήμερα της ονομαστικής εορτής της κόρης της, με αφορμή την οποία δημοσίευσε και μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Facebook.

«Χρόνια πολλά μοναδική μου», σχολίασε η Ελένη Ράντου τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, αναρτώντας μία φωτογραφία της Νικολέττας. Η Νικολέττα γεννήθηκε το 1996 και πλέον είναι 25 ετών. Σπουδάζει ζωγραφική στη σχολή Καλών Τεχνών γι’ αυτό και η φωτογραφία που μοιράστηκε η μητέρα της προέρχεται απο μία καλλιτεχνική έκθεση, στην οποία η Νικολέττα, όπως προδίδουν τα λουλούδια στην αγκαλιά της, συμμετείχε.

Η ίδια η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου είχε μοιραστεί ένα στιγμιότυπο απο την ίδια έκθεση μπροστά στο έργο της με το οποίο πήρε μέρος στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

«Παρέα με το έργο μου με τίτλο “Όσο τα φύλλα μου αντέχουν” στην ομαδική έκθεση φοιτητών και αποφοίτων της ΑΣΚΤ “ΧΝΝ Μια σιωπηρή επιδημία”», έγραφε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 25χρονη φοιτήτρια. Η ίδια ευχαριστούσε θερμά όσους είχαν βρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης τον Νοέμβριο του 2021. Η ηθοποιός μαμά της, σίγουρα θα βρισκόταν ανάμεσά τους.

Δείτε εδώ την κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!