Πασίγνωστος αθλητής - Αυτός ήταν ο άντρας που γνώρισε την Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη

Στη Μύκονο πριν από πολλά χρόνια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πασίγνωστος αθλητής - Αυτός ήταν ο άντρας που γνώρισε την Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη

Το περασμένο καλοκαίρι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης συμπλήρωσαν 10 χρόνια γάμου (δείτε εδώ πώς τα γιόρτασαν). Το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία στενών τους φίλων και συγγενών.

Τόσο ο γάμος όσο και η δεξίωση που ακολούθησε, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή με την Ολυμπία Χοψονίδου υπέρλαμπρη στο κλασικής γραμμής ιβουάρ νυφικό της και τον Βασίλη Σπανούλη πανευτυχή δίπλα της.

Πώς γνωρίστηκαν Χοψονίδου και Σπανούλης

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», έχει δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος που όμως εξελίχθηκε αλλιώς (δείτε εδώ την πρώην σύντροφό του).

Το πρόσωπο που μεσολάβησε προκειμένου να έρθουν κοντά οι δυο τους ήταν ο επίσης μπασκετμπολίστας και καλός φίλος του Βασίλη Σπανούλη, Γιάννης Μπουρούσης.

Χοψονίδου Σπανούλης γνωριμία

Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με την μητέρα του Βασίλη Σπανούλη

Ήταν Δεκέμβριο του 2009 όταν η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μέχρι σήμερα, παραμένουν ένα πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι, έχοντας αποκτήσει μάλιστα και 6 παιδιά. Μπορεί ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, όταν την γνώρισε το 2008 να ήταν αρραβωνιασμένος, όμως ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.

Έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί λίγο πριν το γάμο, το 2012 το ζευγάρι φέρνει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά του, τον Βασίλη, ο οποίος πήρε το όνομα του μπαμπά του. Το 2013 το ζευγάρι οδεύει για το τρίτο του παιδί το οποίο είναι και πάλι αγόρι και πήρε το όνομα, Δημήτρης.

Το 2015 βρίσκει την Ολυμπία ξανά έγκυο και αυτή τη φορά ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε… το τρίποντο της ζωής του αφού είναι κορίτσι και την λένε Αιμιλία! To 2017 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδί του, το οποίο είναι το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας, την Αναστασία! Το 6ο ήρθε πέρσι τον Ιανουάριο!

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η Ολυμπία Χοψονίδου θα πρέπει να έχει αρκετή βοήθεια και μια από αυτές θα είναι από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη και συγκεκριμένα της μαμάς του.

Μάλιστα, το μοντέλο σε ανάρτηση που είχε κάμει στο προφίλ της στο Instagram είχε αποκαλύψει τις σχέσεις που έχει με την πεθερά της.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου... η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν... Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με την μητέρα του Βασίλη Σπανούλη