Όλα στην φόρα - Η αλήθεια για την καταγωγή της Ρούλας Κορομηλά

Εκεί μεγάλωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλα στην φόρα - Η αλήθεια για την καταγωγή της Ρούλας Κορομηλά

Η Θεοδώρα (Ρούλα) Κορομηλά είναι παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει τιμηθεί με πολλά τηλεοπτικά βραβεία και είναι γνωστή ως η εθνική τηλεπαρουσιάστρια -δείτε εδώ και τις σχέσεις της με 4 διάσημους Έλληνες-.

Η καταγωγή και η ζωή της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 1957[στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη, ενώ σπούδασε γραμματέας. Έχει δυο αδέλφια, την Λένα και τον Θανάση.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση,ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Το 1991, και μετά τη θητεία της στην κρατική τηλεόραση όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή Μια καλημέρα είναι αυτή, μεταπήδησε στον νεοσύστατο τότε σταθμό ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τον Πρωινό Καφέ. Από την συγκεκριμένη εκπομπή που είχε αξιοσημείωτη επιτυχία, στα τρία χρόνια που την παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά "παρέλασαν" οι σημαντικότερες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο. Στην ίδια εκπομπή, την παρουσιάστρια διαδέχτηκαν αργότερα η Πόπη Χατζηδημητρίου, η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, το δίδυμο Κατερίνα Ζαρίφη - Νίκος Μουτσινάς και η Βίκυ Καγιά. Επίσης, το 1992 στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε να παρουσιάζει το πρώτο σόου της ελληνικής τηλεόρασης με τον τίτλο Ciao ANT1.

Η καταγωγή και η ζωή της Ρούλας Κορομηλά

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ο πρώτος της σύζυγος, με τον οποίο γνωρίστηκε το 1981, παντρεύτηκε το 1988 και πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα. Το 2000 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους εφτά χρόνια αργότερα. Γνωστή είναι η σχέση της με τον Ιταλό τηλεσκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, η οποία διήρκεσε έξι χρόνια.

Έχει τιμηθεί με πολλά τηλεοπτικά βραβεία και είναι γνωστή ως η εθνική τηλεπαρουσιάστρια.

Οι 10 εξωσωματικές και η υιοθεσία - Ο πραγματικός λόγος που η Ρούλα Κορομηλά δεν έκανε παιδί

Τηλεοπτική συνέντευξη είχε δώσει πριν δύο χρόνια η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και είχε αποκαλύψει πολλά για την προσωπική της ζωή και τις επιλογές της.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια πρωτοφανή εξομολόγηση. Η ίδια μίλησε για την αποχή από την τηλεόραση. Ξεκαθάρισε ότι δεν έπαθε ποτέ κατάθλιψη και μίλησε για τις 10 εξωσωματικές που έκανε στην Ελλάδα και τον διακαή πόθο της να αποκτήσει παιδί.

Δείτε στο Athensmagazine.gr τον πραγματικό λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδάκι.