Γεννήθηκε στην Κρήτη αλλά μεγάλωσε στην... - Στο φως η καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεννήθηκε στην Κρήτη αλλά μεγάλωσε στην... - Στο φως η καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη είναι Ελληνίδα εκπαιδευτικός (Φιλόλογος). Είναι η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου από το 2014. Επίσης, είναι Πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων από το 2017.

Πάμε να μάθουμε λίγα παραπάνω πράγματα για την Μαρίνα Πατούλη...

Η καταγωγή και η ζωή της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη που όπως φαίνεται έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βλάσση Χολέβα γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΑπό το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως Φιλόλογος, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα και το Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε Δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της

Κανονική στροφή έκανε στη ζωή της η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι νέο και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή με ρούχα σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο Βλάσσης Χολέβας είναι ο νέος σύντροφος της Μαρίνας Πατούλη (μιας και της γνώρισε μέχρι και τη μητέρα του), ωστόσο η ίδια το αρνείται με κάθε ευκαιρία.

Αν κάτι δεν έχει αλλάξει μέσα στον τελευταίο χρόνο για τη Μαρίνα Πατούλη, αυτό είναι το προσωπικό της ιδιαίτερο στιλ. Η ίδια έχει αποτυπώσει πλήρως την ταυτότητά της στο σπίτι της και έτσι κάθε γωνιά έχει και από κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Η Μαρίνα Πατούλη μάλιστα ανά καιρούς, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της στα Βόρεια Προάστια.