Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή του συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά, Λέοντα Πατίτσα

Ωστόσο την ζωή τους την περνάνε εδώ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή του συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά, Λέοντα Πατίτσα

Από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, πολλές είναι οι φορές που μοιράζονται μέσα από τα social media είτε στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά τους -δείτε εδώ το τεράστιο σπίτι τους- είτε από τα ταξίδια τους.

Για την Μαριέττα Χρουσαλά γνωρίζουμε πολλά, μιας και βρισκόταν για χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης. Πάμε λοιπόν να μάθουμε και μερικά πράγματα για τον αγαπημένο της, Λέων Πατίτσα.

πραγματική καταγωγή του συζύγου της Μαριέττας Χρουσαλά, Λέοντα Πατίτσα

Η καταγωγή και η ζωή του Λέοντα Πατίτσα

Ο Λέων (Παντελεήμων) Πατίτσας είναι Έλληνας εφοπλιστής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρίας Atlas Maritime. Ο Λέων Πατίτσας γεννήθηκε στο Λονδίνο. Είναι γιος του εφοπλιστή Σπυρίδωνα Πατίτσα και της Μαριγώς Λαιμού-Πατίτσα, η οποία ήταν κόρη του καπετάνιου Λέοντα Σ. Λαιμού. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Φιλήμωνα.

Φοίτησε στην Σχολή Μωραΐτη, ένα ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα. Σπούδασε μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Ταφτς της Βοστώνης. Επίσης απέκτησε Μάστερ Επιστημών από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασσαχουσέτης.

Στις 5 Ιουνίου 2010, ο Πατίτσας νυμφεύτηκε την παρουσιάστρια και μοντέλο, Μαριέττα Χρουσαλά, με την οποία είχε δεσμό από το 2006. Έχει επικριθεί για τα πάρτι που διοργάνωσε στο θωρακισμένο καταδρομικό Γεώργιος Αβέρωφ, ένα διάσημο μνημείο πολέμου.

Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την Μάργκω (γενν. 24 Οκτωβρίου 2012), τον Σπύρο (γενν. 4 Μαρτίου 2015) και τον Κωνσταντίνο (γενν. 6 Ιανουαρίου 2018). Ζουν οικογενειακώς μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Μαϊάμι. Το 2013 ο Πατίτσας αγόρασε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για 5.5 εκατομμύρια δολάρια.

Εκείνη 39 και εκείνος... - Η πραγματική διαφορά ηλικίας της Μαριέττας Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα

Η Μαριέττα Χρουσαλά πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά της καθώς μαζί με τον Λέωντα Πατίτσα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που έχει δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της στα social media όπου είναι αρκετά ενεργή.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Παππάς

Από την άλλη, αδιαμφισβήτητα το ερωτευμένο ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ταιριαστά της εγχώριας showbiz καθώς κάπου εδώ πρέπει να σας τονίσουμε πως οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 5 Ιουνίου του 2010 όπου είχαν δεσμό από το 2006. Να τονίσουμε λοιπόν πως ο αγαπημένος της σύζυγος είναι μόλις 46 ετών γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1976 ενώ η ίδια είναι 39 ετών γεννημένη στις 11 Μαρτίου του 1983.