Δεν θα το περίμενε - Αυτή είναι η καταγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου

Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν θα το περίμενε - Αυτή είναι η καταγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου

Μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης είναι χωρίς αμφιβολία η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο χώρισε το 2019 -δείτε εδώ την πρώην σχέση της-.

Πάμε ωστόσο να μάθουμε δύο παραπάνω πράγματα για την καταγωγή και την ζωή της..

Η καταγωγή και η ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου

Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη (γεν. 1983). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι' αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ξεκινώντας τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, με σκοπό να γίνει ηθοποιός, από όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Για να καλύπτει τα έξοδα της, εργάστηκε αρχικά σε μια τράπεζα και έπειτα ξεκίνησε να συμμετάσχει σε διάφορα διαφημιστικά σποτ.

ον Σεπτέμβριο του 2001, και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως ηθοποιός, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή C Throu στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Χριστίνα Κανατάκη. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε έπειτα από μία σεζόν με την ίδια να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε εκπομπές του FM100 και του ANT1 97.5 FM στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές πάνω στο αντικείμενο της δημοσιογραφίας και της τηλεπαρουσίασης στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Αυτή είναι η καταγωγή της Σίσσυς Χρηστίδου

Στις αρχές του 2004 ξεκίνησε να εργάζεται στη δημοσιογραφική ομάδα της ψυχαγωγικής late night εκπομπή του Alpha TV Όλα, με παρουσιαστές τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή. Τη σεζόν 2004-2005 πέρασε ξανά μπροστά από τις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στην ίδια εκπομπή, με τίτλο Όλα 5.

Το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί. Εκεί τις σεζόν 2005-2008 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τρία χρόνια ενώ με την παρουσία της στην εκπομπή έγινε ευρύτερα αναγνωρίσιμη. Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Εκεί από το 2008 μέχρι το 2011 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή Μες στην καλή χαρά που μεταδιδόταν κάθε Σαββατοκύριακο. Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή, ανέλαβε την παρουσίαση του reality Αγρότης Μόνος Ψάχνει στην prime time ζώνη του ίδιου σταθμού.

Η καταγωγή του πρώην συζύγου της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 όπου και μεγάλωσε. Το 2000, τελειώνοντας τις σπουδές του, στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει με άλλους 4 φίλους του, ένα σχήμα που αρχικά Mixing up the Medicine. Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος.

 Η πραγματική καταγωγή το πρώην συζύγου της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη

Με τους «Onirama» κυκλοφορούν το 2005 τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις. Τα περισσότερα τους singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts και 5 από αυτά έφτασαν στο Νο1. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show "The X-Factor" στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις.