Αξίας χιλιάδων ευρώ - Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Πάει από γενιά σε γενιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξίας χιλιάδων ευρώ - Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Στις 22 Ιουλίου του 2017 ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την παρουσιάστρια να ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι, το οποίο και έφερε στον κόσμο στις 9 Οκτωβρίου -δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός Δήμος-.

Το ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε γύρω στις 8 η ώρα το βράδυ και οι ετοιμασίες είχαν γίνει σε ένα μαγευτικό πέτρινο σπίτι, σε ένα καταπράσινο τοπίο. Η νύφη έμενε στους Κορσιλάδες, στο εξοχικό του Κώστα Μπακογιάννη, λίγο έξω από την πόλη.

Μάλιστα, μέτρα ασφαλείας που είχαν λάβει ήταν δρακόντεια, μιας και βρισκόταν εκεί όλος ο ισχυρός πολιτικός και οικονομικός κόσμος αυτής της χώρας, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Μαρινάκης και άλλοι.

Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Το προηγούμενο βράδυ, όλη η οικογένεια είχε δειπνήσει σε ταβέρνα, με τους επώνυμους να προσπαθούν να αποφύγουν τους δεκάδες paparazzi που είναι ακροβολισμένοι στο χώρο. Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει μεγάλη αδυναμία στη Σία Κοσιώνη, και για αυτό της είχε προσφέρει ένα υπέροχο δώρο.

Συγκεκριμένα, της έδωσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, οικογενειακά κειμήλια, που πηγαίνουν από γενιά σε γενιά. Επίσης, είχε δεχτεί το ζευγάρι να μείνει στην Αραβαντινού, κάτω από το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Σίας Κοσιώνη και Ντόρας Μπακογιάννη στην παρουσίαση του βιβλίου

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της γιο στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου «Συνταγές με… ιστορία» της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας 29/11 η παρουσίαση του βιβλίου έχει να κάνει με τις παραδοσιακές συνταγές της Μαρίκας Μητσοτάκη που αποτελούσαν πάντα την αφορμή για να παραμείνει ενωμένη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι.

Από την άλλη η γνωστή δημοσιογράφος πόζαρε με χαμόγελο δίπλα στην πεθερά της Ντόρα ενώ ο γιος της Δήμος που σήμερα είναι τεσσάρων ετών κοίταζε τη γιαγιά του με θαυμασμό. Ο φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει την στιγμή. Από την άλλη "σεισμό" έχει προκαλέσει η είδηση πως αναμένεται να φύγει από τον ΣΚΑΪ.

Κοσσιώνη - Στην παρουσίαση βιβλίου

Παρουσίαση βιβλίου η Σία Κοσιώνη

Μαζί με τον γιο της σε παρουσίαση βιβλίου η Σία Κοσιώνη