Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Άγγελου Λάτσιου και Παντζόπουλου - Από 40 κύματα πέρασε η σχέση τους

Πως από εκεί που ο Άγγελος δεν τον ήθελε, κατάφεραν να έρθουν κοντά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Άγγελου Λάτσιου και Παντζόπουλου - Από 40 κύματα πέρασε η σχέση τους

Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Μάκης Παντζόπουλος όπως φαίνεται έχουν καταφέρει να αναπτύξουν μια όμορφη σχέση, με την Ελένη Μενεγάκη να τους καμαρώνει περήφανη. Η παρουσιάστρια θέλει η οικογένεια της να είναι δεμένη, για αυτό και λατρεύει να περνάνε τις διακοπές τους όλοι μαζί.

Ωστόσο, για να καταφέρει να κάνει τον γιο της να έρθει κοντά στον σύζυγό της και πατέρα της μικρής Μαρίνας, πέρασαν από 40 κύματα. Χρειάστηκε πολλή υπομονή και κόπος για να τους κάνει να φτιάξουν μια όμορφη σχέση.

Τι είχε συμβεί με Ματέο Παντζόπουλο και Άγγελο Λάτσιο

σχέση Άγγελου Λάτσιου Μάκη Παντζόπουλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO, ο Άγγελος Λάτσιος ήταν ένα "ατίθασο" παιδί στην εφηβεία και δεν ήταν εύκολο να έρθει κοντά στον σύντροφο της μητέρας του. Μέσα από 40 κύματα ωστόσο, οι δυο τους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό απαθανατίστηκαν να κάνουν μαζί το μπάνιο τους.

Κάνει το γύρο του διαδικτύου - Το δημοσίευμα που θα εξοργίσει την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο

Η μεγάλη αδυναμία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στα παιδιά της είναι γνωστή σε όλους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά, τρία από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και ένα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και το μόνο που έχει ενηλικιωθεί. Σιγά σιγά προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media, δίνοντας καθημερινά στους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος μάλιστα βρίσκεται σε σχέση με τη Γαία Μερκούρη. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και πολύ συχνά μοιράζονται κοινές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους.

Με τους δύο να ζουν τον έρωτά τους πιο έντονα από ποτέ... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr