Είχαν φτιάξει μέχρι και σπίτι στην Βάρκιζα - Σπάνιες φωτογραφίες από τον καρδιολόγο που διατηρούσε σχέση η Ελένη Μενεγάκη

Θα παντρευόντουσαν αλλά χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχαν φτιάξει μέχρι και σπίτι στην Βάρκιζα - Σπάνιες φωτογραφίες από τον καρδιολόγο που διατηρούσε σχέση η Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί να έγινε γνωστή η ζωή της μέσα από την τηλεόραση, ωστόσο το παρελθόν της Ελένης Μενεγάκη ακόμα την καταδιώκει. Δύο ζωές φαίνεται πως έχει ζήσει η παρουσιάστρια. Εκείνη μέσα από τον τηλεοπτικό μας δέκτη, με τη φυσιογνωμία της να κυριαρχεί σχεδόν 3 δεκαετίας πια και μια πριν ανάψουν γύρω της τα φώτα.

Τότε που έκανε όνειρα και ετοιμάζονταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον Δημήτρη Βήχο. Τον χειρουργό γιατρό (καρδιολόγος) που για κάποιο λόγο αποφάσισε έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια σιωπής να μιλήσει για εκείνη τη σχέση. Για την Ελένη. Και για το γεγονός πως κάποτε δημοσιεύθηκε ως και η αγγελία του γάμου τους.

«Δεν έχω επαφές μαζί της. Είχα επαφή με τους γονείς της μέχρι κάποια στιγμή ως καρδιοχειρουργός. Είχα εξετάσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τη μητέρα της. Από εκεί και πέρα με την Ελένη, μετά το χωρισμό μας το 1996, είχαμε κάποια επικοινωνία για πολύ λίγο».

«Ναι, ήταν επίσημο. Μάλιστα ήμουν ο μόνος που παρουσίασε δίπλα της και το έκανε και στην τηλεόραση. Ήταν όμως λίγο περίεργα τα πράγματα. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος, ούτε εγώ αλλά ούτε και εκείνη που ήταν στο πέταγμα της καριέρας της. Στο ξεκίνημα της. Η Ελένη όπως αποδείχθηκε προτίμησε άλλα πράγματα. Και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικό από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε».

Ο Δημήτρης Βήχος είναι πλέον παντρεμένος και έχει δύο παιδία.

Οι δηλώσεις της Ελένης για την τότε σχέση της

Τότε εκεί κάπου στο ΄95 οι δύο τους είχαν δώσει μια κοινή συνέντευξη. Και η Ελένη Μενεγάκη είχε πει μια από τις κλασικές ατάκες της: «Αν εμπλέκομαι στην δουλειά του; Φυσικά και όχι. Τι να του πω, πώς θα χειρουργήσει; Νοικοκυρά του σπιτιού είμαι εγώ. Τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Βεβαία ο Δημήτρης μου τα χαλάει.

Δεν είναι ακατάστατος, είναι όπως όλοι οι άνδρες. Δεν ήθελα ο «Τύπος» στην αρχή να μάθει για την σχέση μας. Πάντως δεν πουλάω τη σχέση μου. Δεν την χρησιμοποιώ για να βγω φωτογραφίες στα περιοδικά. Ζηλεύω περισσότερο από τον Δημήτρη.

Ο γάμος θα γίνει σύντομα και μετά θα πάμε στο νέο μας σπίτι στη Βάρκιζα. Θέλουμε και οι δυο να κάνουμε οικογένεια. Άλλωστε για εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ζούμε εδώ και ένα χρόνο μαζί σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Ο γάμος ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι στην σχέση μας».

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες εδώ.