Την βοηθούσε όταν ήταν παντρεμένη με τον Ντέμη - Πόσα λεφτά έδινε η Δέσποινα Βανδή στη Φιλιππινέζα της

Και το όνομα αυτής Ινόκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την βοηθούσε όταν ήταν παντρεμένη με τον Ντέμη - Πόσα λεφτά έδινε η Δέσποινα Βανδή στη Φιλιππινέζα της

Στο παρελθόν ο κ. Παναγιώτης Άνταμς, στου οποίου το γραφείο ευρέσεως προσωπικού απευθύνονταν όλοι οι διάσημοι για να τους δώσει την ιδανικότερη Φιλιππινέζα ή τον πιο κατάλληλο Ινδό για το σπίτι τους, είχε αποκαλύψει κάποια παραπάνω πραγματάκια από όσα θα έπρεπε να γνωρίζει γενικά ο κόσμος.

Ένα από αυτά ήταν και η αμοιβή της Φιλιππινέζας της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια στο παρελθόν είχε τρεις οικιακές βοηθούς από τις Φιλιππίνες. Μία ήταν για την καθαριότητα, μία ήταν οικονόμος-μαγείρισσα, η οποία λεγόταν Ινόκα, αλλά και μια ως μπέιμπι σίτερ για την κόρη της Μελίνα.

Η Ινόκα, λοιπόν, φρόντιζε μία μέρα πριν από κάθε επίσημο δείπνο που οργανώνει η Δέσποινα για τους «χρυσούς» καλεσμένους της να πάρει έναν προς έναν τηλέφωνο και να τον ρωτήσει τι θα επιθυμούσε να φάει!

Φιλιππινέζα Δέσποινας Βανδή

Μάλιστα είχε σημειωθεί κι ένα περιστατικό που είχε χαραχτεί στην μνήμη του κ. Παναγιώτη Αντάμς:

Σύμφωνα με τον κ. Άνταμς, όταν είχε καλέσει η Δέσποινα τον Φοίβο και άλλους στενούς συνεργάτες της και το μενού προέβλεπε φιλετάκια φλαμπέ με σοβινιόν η νεαρή Φιλιππινέζα ξεχάστηκε από τη δουλειά και έκαψε το φαγητό του διάσημου συνθέτη. Έτσι, εκείνη τη βραδιά ο Φοίβος την έβγαλε με ομελέτα και πατάτες! Η Δέσποινα φυσικά και δεν αντέδρασε, αφού την αγαπάει πολύ και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε να τη διώξει γι’ αυτή την κακιά στιγμή.

Η αμοιβή της Ινόκα

Ο κ. Άνταμς όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις αποκαλύψεις αφού τότε είχε δώσει στην δημοσιότητα πως ο μισθός της Ινόκα έφτανε τα 1.000 ευρώ! Κι αν σας φαίνονται πολλά που να δείτε πόσα έπαιρνε η Φιλιππινέζα της Ελένης Μενεγάκη...