Χιλιάδες ευρώ και... - Στο φως η άγνωστη περιουσία της οικογένειας της Άντζελας Γκερέκου

Η οικογένειά της είναι από τις πιο αρχοντικές της Κέρκυρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χιλιάδες ευρώ και... - Στο φως η άγνωστη περιουσία της οικογένειας της Άντζελας Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου αποτελεί τον ορισμό της επιτυχίας σε οτιδήποτε έχει κάνει, ζώντας και μια υπέροχη ζωή στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, με την ίδια να καταφέρνει όσα ήθελε στη ζωή της, χωρίς να έχει την ανάγκη επιβίωσης.

Μπορεί να θαυμάζουμε την Άντζελα Γκερέκου στη «Γη της Ελιάς», ωστόσο δεν είναι η μόνη της ασχολία. Η ηθοποιός είναι και πρόεδρος του ΕΟΤ, με έργο τόσο εκεί όσο και στο Υπουργείο Πολιτισμού στο παρελθόν, από το οποίο και είχε παραιτηθεί με ζηλευτό τρόπο για χάρη του έρωτά της, τον οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει ξεχάσει.

Η Γκερέκου σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι.

Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες. Πρωταγωνίστησε στην ελληνο-βρετανική παραγωγή «Το κορίτσι της Μάνης», η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. To 1993 παρουσίασε την ελληνική εκδοχή της διεθνούς παραγωγής Παιχνίδια χωρίς σύνορα που προβλήθηκαν απο την ΕΤ1.

Προσωπική ευμάρεια, όμως, δεν απέκτησε από τον τραγουδιστή ούτε και από τις επιτυχίες της. Η οικογένειά της, άλλωστε, είναι από τις πιο αρχοντικές της Κέρκυρας, της περιοχής καταγωγής της δηλαδή, με την περιουσία της να της δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσει όλα της τα όνειρα και να γίνει ένα ξεχωριστό σύμβολο.

Η οικογένεια Γκερέκου, άλλωστε, ήταν εκείνη που... διαβάστε εδώ την συνέχεια.