Με μικροσκοπικό λευκό μπικίνι στο πλευρό του Σπύρου Δημητρίου - Αποκαλυπτική όσο ποτέ άλλο η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Στιγμιότυπα από τότε που πρωτογνωρίστηκαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μικροσκοπικό λευκό μπικίνι στο πλευρό του Σπύρου Δημητρίου - Αποκαλυπτική όσο ποτέ άλλο η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο πλευρό του αγαπημένου της, Σπύρου Δημητρίου, οι οποίοι διέψευσαν τις φήμες χωρισμού με μια πρόσφατη ρομαντική έξοδό τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 2 χρόνια και λίγο μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους, έγινε γνωστό και στην σόουμπιζ, μιας και είχαν απαθανατιστεί το καλοκαίρι του 2020 στα Κουφονήσια, όπου πέρναγαν εκεί τις διακοπές τους.

Μερικά στιγμιότυπα από το μπάνιο τους είχαν προβληθεί στην εκπομπή Happy Day και το ζευγάρι βρισκόταν σε αρκετά τρυφερά τετ α τετ, με την τραγουδίστρια να φορά ένα εντυπωσιακό λευκό μπικίνι. Σύμφωνα με το τότε μάλιστα δημοσίευμα, η Ελεονώρα είχε ταξιδέψει στις Κυκλάδες στις 22 Ιουνίου, μόνη της και λίγο αργότερα έφθασε στο νησί ο Σπύρος Δημητρίου νια να της κάνει έκπληξη.

Πιο... αισθησιακή από ποτέ η Ελεονώρα Ζουγανέλη στις πρώτες της διακοπές με τον Σπύρο Δημητρίου

Πιο... αισθησιακή από ποτέ η Ελεονώρα Ζουγανέλη στις πρώτες της διακοπές με τον Σπύρο Δημητρίου

Πιο... αισθησιακή από ποτέ η Ελεονώρα Ζουγανέλη στις πρώτες της διακοπές με τον Σπύρο Δημητρίου φωτογραφίες

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τις φήμες της εγκυμοσύνης της

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία να βγάζει κανείς δίσκο με τον Σταμάτη Κραουνάκη, για την πίστη της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και τις φήμες εγκυμοσύνης.

Η ίδια αποκάλυψε πως με τον αγαπημένο της είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και της έκανε εντύπωση πως γίνεται να υπάρχει ένας τόσο εκ διαμέτρους αντίθετος χαρακτήρας από την ίδια. «Θα ήταν τραγωδία να είμαι με έναν άνθρωπο κλειστό σαν κι εμένα.

Για εμένα δεν υπάρχει πιο κομβική στιγμή από το να έρθει ένα παιδί. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα, αλλά ειδικά αυτό που είχε κάνει κι εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα για κάτι τόσο προσωπικό.

Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;», ανέφερε.