Μιλάει σπάνια για αυτό - Το παιδί που έχασε η Άντζελα Δημητρίου και το τραγούδι που του έγραψε

Η τραγική και θλιβερή ιστορία της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιλάει σπάνια για αυτό - Το παιδί που έχασε η Άντζελα Δημητρίου και το τραγούδι που του έγραψε

Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια γυναίκα που έχει περάσει πολλές πίκρες στη ζωή της και ορισμένες εξ αυτών έχουν αποτυπωθεί στα τραγούδια της, με τη μεγαλύτερη τραγωδία της να έχει γίνει ένα ανεπανάληπτο σουξέ.

Μπορεί ακούγοντας τους στίχους του να καταλαβαίνεις ότι το κομμάτι μιλά για τον πόνο της εγκαταλελειμμένης γυναίκας από τον σύντροφο της, ο οποίος προτίμησε μια άλλη, κάτι που το έκανε τον απόλυτο ύμνο της «της γυναικείας καψούρας».

Όμως, η ιστορία του δεν αναφέρεται ούτε σε έναν άντρα που έπαιζε με δυο γυναίκες, ούτε έχει να κάνει με τον έρωτα, ούτε αφορά κάποιου είδους απιστία. Το «Ποια Θυσία», το οποίο έγραψε η τραγουδίστρια μαζί με τους Μάνο Κουφιανάκη και Χάρη Καλούδη, αναφέρεται στον αποχωρισμό μιας μητέρας από το παιδί της και συγκεκριμένα στον αποχωρισμό που βίωσε η ίδια η Άντζελα Δημητριού από τον γιο της, Βαγγέλη, που δυστυχώς δεν μεγάλωσε κοντά της.

Όπως ανέφερε η ίδια η τραγουδίστρια σε δήλωση της, όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για ένα ερωτικό κομμάτι, όμως εκείνη έλεγε την ιστορία του πόνου της με τον γιο της και το ότι.... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr