Χώρισαν άσχημα λίγο πριν κάνουν παιδί - Η τελευταία σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη

Έφτασαν ένα βήμα πριν τον γάμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισαν άσχημα λίγο πριν κάνουν παιδί - Η τελευταία σύντροφος του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει φροντίσει εδώ και πολλά χρόνια να μη γίνονται γνωστά πολλά για την προσωπική του ζωή, κάτι που ισχύει και για τις σχέσεις του, αφού έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε κάτι για τον τραγουδιστή.

Η τελευταία περίπτωση άκουγε στο όνομα της Μαρίας Δελόγκα, με τους δύο για πρώτη φορά να εμφανίζονται μαζί δημόσια το Σεπτέμβριο του 2016, όταν ήδη ήταν ζευγάρι επί τέσσερις μήνες.

Μάλιστα, ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει βρει επιτέλους τη σύντροφο της ζωής του. Ο ίδιος βέβαια διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο ότι η Μαρία είχε μείνει έγκυος.

Το σίγουρο είναι ότι η όμορφη χορεύτρια είχε δεθεί με την οικογένεια του Γιώργου και έκανε συχνά παρέα με τις δύο αδελφές του, οι οποίες τη συμπαθούσαν ιδιαίτερα. Σημειώνεται ότι η Μαρία σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ της Αθήνας και είχε πάρει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision το 2012, ως χορεύτρια του συγκροτήματος Cassiopeia. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη πάντως γνωρίζονταν επαγγελματικά από το 2012.

Δείτε φωτογραφία τους εδώ.