Αξέχαστη εμφάνιση: Τι φορούσε το 2016 η Ελένη Μενεγάκη για να πάει στο φαρμακείο

Ελένη είναι αυτή...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξέχαστη εμφάνιση: Τι φορούσε το 2016 η Ελένη Μενεγάκη για να πάει στο φαρμακείο

Στα 30 τόσα χρόνια καριέρας της καμιά δεν έχει καταφέρει να της μοιάσει! Είναι η πιο περιζήτητη και πολυσυζητημένη παρουσιάστρια της ελληνικής showbiz. Οι φωτογράφοι πεθαίνουν και... σκοτώνουν για να την απαθανατίσουν σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής της, από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ακολουθεί και ακολουθούσε στενά τα βήματά της από τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση. Μια από τις πιο αξέχαστες "στιγμές" μας μαζί της ήταν το 2016. Η Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν στον ALPHA και συνήθως μετά το τέλος της εκπομπής της έκανε τα ψώνια της ημέρας πριν πάει σπίτι.

Μια μέρα από εκείνες του Φλεβάρη της λίγο παγωμένες, μετά το πέρας της εκπομπής της η Ελένη εθεάθη σε φαρμακείο να ψωνίζει τα superfoods της φορώντας ένα φλοράλ κολλητό φόρεμα (ότι είχε φύγει από την εκπομπή της), χαμηλά μποτάκια κι ένα δερμάτινο jacket.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε τότε το youweekly.gr, την είδαμε να επιλέγει συγκεκριμένα προϊόντα, που είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε μία Ελένη, εντελώς διαφορετική, παιχνιδιάρα και χαλαρή, να παίζει με τον φακό μας!

Ελένη Μενεγάκη

Το σίγουρο είναι πως την σιλουέτα αυτή δεν την κρατάει μέχρι σήμερα μόνο με superfoods αλλά με μια απίστευτη διατροφή (δείτε την εδώ).

5 πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει για την Ελένη

  1. Η Ελένη, παρά τη διπλωματία που τη διακρίνει, είναι άνθρωπος της πρώτης εντύπωσης. «Γιατί να δω μέχρι το τέλος ένα έργο του οποίου την υπόθεση ξέρω», έχει πει κατά το παρελθόν και κατά τη διάρκεια σύσκεψης σε συνεργάτη της που προσπαθούσε να τη μεταπείσει για τον χαρακτήρα συγκεκριμένου προσώπου. Κατά έναν μαγικό τρόπο, η παρουσιάστρια συνήθως πέφτει «μέσα» στα συμπεράσματα της, χωρίς να χρειαστεί πολλά λόγια και πολλές επαφές. Γι’ αυτό και οι φιλίες της – οι περισσότερες, τουλάχιστον – βασίζονται κυριολεκτικά στην πρώτη ματιά και στον κώδικα που αναπτύσσει ο άλλος μαζί της από την πρώτη στιγμή.
  2. Ακούει το ένστικτο της και τα «σημάδια» της καθημερινότητας που κάποιος άλλος θα άφηνε να πέσουν κάτω. Ακόμη κι αν όλοι οι… οιωνοί δείχνουν ότι κάτι δεν θα εξελιχθεί καλά, αν η Μενεγάκηέχει σιγουριά ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, θα κάνει το δικό της. Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι σπανίως το ένστικτο της τη διαψεύδει.
  3. Παρά τις φήμες που τη θέλουν αυστηρή και με βλέμμα που «παγώνει» το στούντιο (και τους γύρω χώρους), όταν κάτι δεν πάει καλά, η αλήθεια είναι ότι η Μενεγάκη θυμώνει μόνο, όταν έχει προσπαθήσει πολύ και δεν έχει εισακουστεί. Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις – και παρά τα διαδιδόμενα – δεν χρειάζεται να φωνάξει, να χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμούς, να πει οτιδήποτε. Ο… «ενδιαφερόμενος» το καταλαβαίνει από την αλλαγή… θερμοκρασίας στους γύρω χώρους, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την παρουσιάστρια και τις αντιδράσεις της.
  4. Είναι γνωστό ότι είναι γενναιόδωρη. Σε όλα της. Στο φαγητό, στα κεράσματα, στα δώρα σε ανθρώπους που αγαπά και σέβεται. Εκείνο που δεν είναι γνωστό, είναι ότι κάποτε, όταν καλός της φίλος βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του και με τον οποίο είχε άνεση και επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του, «βούτηξε» τους λογαριασμούς του και τους πλήρωσε. Μέχρι να το καταλάβει, είχαν περάσει μέρες…
  5. Ως άνθρωπος, πέρα από αυτό που «βγάζει» στο «γυαλί», αγαπά τα χάδια και τις αγκαλιές. Αγκαλιάζει τους συνεργάτες της, είναι τρυφερή με τους ανθρώπους που έχει καθημερινή επαφή και παρατηρεί ακόμη και την παραμικρή αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση, στο πρόσωπο, ακόμη και στη χροιά της φωνής τους!