Τον κρατά "απομονωμένο" - Ο άνδρας που είναι μαζί με τον Γιώργο Μαρινό πάνω από 40 χρόνια

Έχει εξαφανιστεί αλλά δεν είναι μόνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον κρατά

Ο Γιώργος Μαρίνος εδώ και καιρό βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οποιονδήποτε άλλο συνάδελφο ή φίλο του, έχοντας πραγματικά εξαφανιστεί και απολαμβάνοντας την φροντίδα αγαπημένου του προσώπου.

Ο άνδρας αυτός διατηρεί σε απομόνωση τον 83χρονο σήμερα πρώην ηθοποιό και παρουσιαστή, με το μυστήριο να δείχνει να έχει λυθεί από ορισμένους ως προς το πού μένει, αλλά εκείνον να μην επιθυμεί να γίνει αυτό γνωστό στο ευρύ κοινό.

Θέλοντας, μάλιστα, να μάθει νεότερά του, η Άννα Φόνσου είχε ζητήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον φίλο της.

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου. Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια. Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι.... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr