Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Εξανεμίστηκε η περιουσία του Γιώργου Μαρίνου - Φωτογραφίες από τα δυο σπίτια που βγήκαν στο σφυρί

Το μυστήριο με την... αφορισμένη βίλα

Εξανεμίστηκε η περιουσία του Γιώργου Μαρίνου - Φωτογραφίες από τα δυο σπίτια που βγήκαν στο σφυρί
STORIES 16.05.2022 08:34
Από Youweekly Team

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει πάνω από δέκα χρόνια να εμφανιστεί δημόσια, με τον άλλοτε κορυφαίο παρουσιαστή και ηθοποιό να αφήνει τα πάντα πίσω του, αποφασίζοντας ακόμη και να εκποιήσει οτιδήποτε του θύμιζε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα η περιουσία του να εξαφανιστεί μαζί του.

Μια χαρακτηριστική του κίνηση, ήταν να πουλήσει δύο σπίτια, με τη βίλα στον Νέο Βουτζά να προκαλεί την περισσότερη συζήτηση. Σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν, τα εφιαλτικά γεγονότα που έζησε στο πολυτελές σπίτι του στο Ν. Βουτζά πριν από μερικά χρόνια έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να το πουλήσει. Ήταν Απρίλιος του 2012, όταν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα την ώρα που εκείνος ξεκουραζόταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Τα γόνατα του Γιώργου Μαρίνου λύγισαν όταν είδε τους άνδρες μπροστά του να τον σημαδεύουν με όπλο. Συνειδητοποιώντας ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, τους αποκάλυψε αμέσως τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι δράστες πήραν κοσμήματα και τιμαλφή αξίας 100.000 ευρώ καθώς και 25.000 ευρώ σε μετρητά. Οι εικόνες αυτές όχι μόνο δεν έφευγαν στιγμή από το μυαλό του Γιώργου Μαρίνου, αλλά δεν άντεχε να περνά σε αυτό το σπίτι ούτε λεπτό. Στη σκέψη πως μπορεί να ζούσε ένα αντίστοιχο σκηνικό, τον έλουζε κρύος ιδρώτας και το μόνο που ήθελε ήταν να μετακομίσει.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, λοιπόν, πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι του στο Νέο Βουτζά μέσω γνωστής μεσιτικής εταιρείας. Πολλοί ήταν εκείνοι που σοκαρίστηκαν από την επιλογή του Γιώργου Μαρίνου να πουλήσει την έπαυλή του, καθώς γνώριζαν ότι ήταν το πολυτελές καταφύγιό του.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον κρατά "απομονωμένο" - Ο άνδρας που είναι μαζί με τον Γιώργο Μαρινό πάνω από 40 χρόνια

Αδυνατισμένος και αγνώριστος - Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Μαρίνου

Share