Πριν τις πλαστικές και τον Χατζηγιάννη - Το πραγματικό πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια

Αγνώριστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν τις πλαστικές και τον Χατζηγιάννη - Το πραγματικό πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, με τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει κάνει, με τη σειρά της, ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις όπως πολλές κυρίες του χώρου.

Στο πέρασμα λοιπόν του χρόνου, θέλησε να βελτιώσει κι άλλα πράγματα πάνω της, αν και κατά την άποψη μας, δεν τα είχε καθόλου ανάγκη. Έβαλε λοιπόν στήθος. Σε φωτογραφία που βλέπετε, 20 ετών παλιά, είναι εντυπωσιακή η διαφορά.

Διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν λοιπόν, γράφουν πως πείραξε και τα χείλη της αλλά και τη μύτη της. Είναι, όμως, από τις λίγες περιπτώσεις διασήμων ή αναγνωρίσιμων γυναικών, που έλεγες πως πραγματικά, δεν χρειαζόταν τίποτα, καθώς διατηρείται όλα αυτά τα χρόνια άψογα και στα κιλά της (δείτε εδώ πως).

Πώς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Έτσι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές και την γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το μυστικό ομορφιάς της που είναι απαράβατος κανόνας της

Είναι πανέμορφη και χωρίς αμφιβολία καθώς περνάν τα χρόνια, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται όλο και πιο λαμπερή. Είτε είναι θέμα γονιδίων, είτε είναι θέμα συστηματικής περιποίησης, η ξανθιά περσόνα σίγουρα μας βάζει τα γυαλιά. Μάθετε λοιπόν τα μυστικά ομορφιάς της.

Όσον αφορά την διατροφή της: «Δεν ακολουθώ αυστηρή διατροφή πια, αυτή με τα ψητά, τις σαλάτες, τον τόνο και το ρύζι, αλλά άμα νιώσω πως ξεφεύγω, μετά προσέχω 2-3 μέρες. Σαφώς και υπάρχουν φάσεις που επιτρέπω στον εαυτό μου και γουρουνιές. Μου αρέσει πολύ να συνδυάζω το αλμυρό και το γλυκό - αυτή είναι η μεγαλύτερη γουρουνιά μου. Επίσης, αγαπώ πολύ την σκέτη σοκολάτα γάλακτος, μου αρέσει οτιδήποτε συνδυάζει κρέμα και φράουλα και δυστυχώς έχω αδυναμία στις σος στο φαγητό»

Όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας της: «Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι όσο πρέπει. Ευτυχώς, έχω βρει μια πολύ καλή αισθητικό που με έχει βάλει σε μια διαδικασία να κάνω τουλάχιστον τα απαραίτητα. Να καθαρίζω το πρόσωπό μου όχι μόνο βράδυ αλλά και πρωί με γαλάκτωμα και να βάζω και κάποιες κρέμες -για κάποιο λόγο δεν βάζω ποτέ κρέμα ματιών, μάλλον θα το πληρώσω αυτό κάποτε! Όταν ταξιδεύω μου αρέσει να μένω σε ξενοδοχεία που έχουν σπα και να κάνω μασάζ».