Άβαφη και με τα φυσικά της μαλλιά - Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στο πλευρό της Κορομηλά

Ήταν μόλις 16 ετών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη και με τα φυσικά της μαλλιά - Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στο πλευρό της Κορομηλά

Οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της Αμαλίας, στο «Παρά Πέντε», ενώ πλέον βρίσκεται στη λίστα με τις τοπ παρουσιάστριες στην εγχώρια τηλεόραση. Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχει απασχολήσει εκτενώς τα media τον τελευταίο καιρό με τις φήμες για τη νέα της σχέση.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια

Ωστόσο η ίδια προσπαθεί να κρατά εκτός των φώτων της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, και να φωτίζει τα επαγγελματικά της, τα οποία ξεκινούν πολύ πριν την... Αμαλία.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια χρονολογείται στο μακρινό 1996, όταν η Ζέτα ήταν μόλις 16 ετών. Φαίνεται πως η Ρούλα Κορομηλά είχε διακρίνει το ταλέντο της και είχε αποφασίσει να της δίνει λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου στο Ciao Ant1.

Εκείνη στην εφηβεία της, με το φυσικό καστανό της μαλλί τραγουδά με το κοινό και έπειτα έρχεται στο κέντρο του πλατό για να δώσει το quiz της ημέρας. Η κοντή κίτρινη φούστα της, αλλά και ο τρόπος που στήνεται μπροστά στην κάμερα δείχνουν την αμηχανία και την απειρία της, αλλά το χαμόγελό της και ο τρόπους που μιλά κάνουν ευδιάκριτό τον λόγο της διαχρονικής της παρουσίας στην ελληνική tv.

Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1;

Μπορεί μετά το Dancing with the star που παρουσίαζε από το 2010 έως το 2013 η Ζέτα Μακρυπούλια να έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τον ΑΝΤ1, ωστόσο επέστρεψε στο κανάλι το 2017 όπου και ανέλαβε την παρουσίαση του Ρουκ Ζουκ που προβάλλεται μέχρι και σήμερα με τεράστια επιτυχία.

Σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα σε τηλεθέαση και έχει αποδειχθεί δυνατό αντίπαλος, αφού κατάφερε να "ισοπεδώσει" μέχρι και το Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά που παίζει ακριβώς απέναντι στον ΣΚΑΙ.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν για να κρατήσει στο δυναμικό του την παρουσιάστρια, δέχτηκε τους όρους της και συνεχίζει στο κανάλι με πολλές περισσότερες χιλιάδες ευρώ στο λογαριασμό της μηνιαίως.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια φέρεται πως είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστρια του σταθμού - δείτε εδώ αναλυτικά πόσα χρήματα λαμβάνει κάθε μήνα.