Σήμερα είναι 77 ετών - Η πασίγνωστη ηθοποιός που είχε σχέση με τον Δάκη

Η ομορφιά της έχει αφήσει εποχή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα είναι 77 ετών - Η πασίγνωστη ηθοποιός που είχε σχέση με τον Δάκη

Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 29 Μαΐου μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές του και σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1943 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Το 1963 ήρθε στην Ελλάδα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεκινά να τραγουδά σε χώρους διασκέδασης και θεαμάτων και παράλληλα ηχογραφεί το 1964 τον πρώτο του δίσκο στα αγγλικά με τίτλο «Deep in the heart of Athens» και ακολούθησαν δίσκοι που γνώρισαν αμέσως μεγάλη επιτυχία στα Γαλλικά, Ιταλικά και Αγγλικά. Ενδεικτικά οι επιτυχίες του εκείνης της περιόδου ήταν: Monsieur Cannibal, Tu Veux ou tu veux pas, Mourir ou vivre, Gaston.

Φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρέτησαν με σπαρακτικές αναρτήσεις, ενώ όλοι τόνισαν πως τα τραγούδια τους θα μείνουν χαραγμένα στις μνήμες των ανθρώπων.

Η σχέση του Δάκη που ελάχιστοι θυμούνται

Ο ίδιος, μιλώντας για την προσωπική του ζωή είχε πει: «Υπήρξαν εποχές που υπήρξα σαν παντρεμένος, αλλά πάντα χάλαγε. Παραμονές του γάμου… Δε νοσταλγώ ούτε τον έγγαμο βίο, ούτε θα ήθελα να είχα παιδιά, για πολλούς λόγους. Τώρα νιώθω ελεύθερος, ό,τι ώρα θέλω γυρνάω σπίτι μου, ξυπνάω, δεν εξαρτώμαι από τίποτα. Γενικά ως χαρακτήρας δε μπορώ με τίποτα την καταπίεση».

Ένα πρόσωπο με τον οποίο είχε συνδεθεί έντονα και φημολογούνταν πως διατηρούσε σχέση, ήταν η Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

Δάκης Μαργαρίτα Μπρόγιερ

Οι δυο τους δεν κατέληξαν μαζί καθώς η Μαργαρίτα τελικά παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Τσολακάκη με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους Κρίστη Τσολακάκη, σύζυγο του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ όπως είναι γνωστό, η αδερφή της Έρρικα παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά.

Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ σήμερα είναι 77 ετών και έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από λίγο καιρό μόνο την είχαμε δει σε μία ανάρτηση που είχε κάνει η ανιψιά της, Σάντρα Βουτσά.