Λιώνει για την Ζέτα - Το τραγούδι που έχει αφιερώσει ο Χατζηγιάννης στην Μακρυπούλια

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιώνει για την Ζέτα - Το τραγούδι που έχει αφιερώσει ο Χατζηγιάννης στην Μακρυπούλια

Οι φήμες ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έγκυος και πρόκειται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, δίπλα σε νέο σύντροφο έχουν φουντώσει. Το περίεργο έγκειται στο γεγονός ότι κανείς δεν υποστήριζε ότι η Ζέτα είναι κοντά στο να κάνει το επόμενο βήμα, όταν ήταν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μια σχέση που διήρκησε 12 χρόνια.

Οι δυο τους συγκατοικούσαν, περνούσαν μαζί τις διακοπές τους και είχαν αποκτήσει μια κοινή ζωή, με κοινούς φίλους και οικογένεια. Όμως όλα αυτά έληξαν όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Χατζηγιάννης στην Μακρυπούλια

Τον λόγο για αυτό τον χωρισμό δεν το μάθαμε ποτέ, αλλά το βέβαιο είναι ότι ο τραγουδιστής δυσκολεύεται πολύ να ανταπεξέλθει στη νέα του πραγματικότητα. Και μπορεί πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει τραγούδια χωρισμού, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, έχει ήδη αφιερώσει ένα πολύ αγαπημένο του κομμάτι στην Ζέτα Μακρυπούλια.

«Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς, για πάντα θα με δω να με φιλάς», λέει το ρεφρέν του τραγουδιού και πρόκειται για το «Δε φεύγω», που κυκλοφόρησε σε Live δίσκο του καλλιτέχνη το 2006.

Για αυτό το λόγο χώρισαν Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έριξαν τη δική τους «βόμβα» με έναν χωρισμό, που τάραξε την ελληνική showbiz, με αρκετά να ακούγονται για ένα έντονο παρασκήνιο ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνουν τον χωρισμό τους μεγάλο θέμα. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν τόσο γρήγορα.

Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη, απλά η σχέση τους νικήθηκε από τη ρουτίνα και τον χρόνο. Σύμφωνα πάντα με τη Real, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι που έμεναν μαζί στη Άνω Γλυφάδα.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι δεν είχε κανένα κοινό περιουσιακό στοιχείο και έτσι, ο χωρισμός τους ήταν πολύ πιο απλός. Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr