Έμεινε στην ιστορία: Φωτογραφίες από τον γάμο της Δέσποινας Μοιραράκη και του Γιάννη Κοντούλη το 2011

Αξέχαστο υλικό! Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η βασίλισσα των χαλιών μέσα στο ολόλευκο νυφικό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε στην ιστορία: Φωτογραφίες από τον γάμο της Δέσποινας Μοιραράκη και του Γιάννη Κοντούλη το 2011

Το πρωί της Παρασκευής 24/6 έγινε γνωστή μια τραγική είδηση μέσα από την εκπομπή Happy Day: Η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε τον άντρα της, Γιάννη Κοντούλη μετά από χρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο (δείτε εδώ το σπαρακτικό απόσπασμα).

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ζηλευτά ζευγάρι της ελληνικής showbiz αν και προσπαθούσαν να κρατούν την προσωπική τους ζωή όσο πιο μακριά μπορούσαν από τα media. Η αγάπη της Δέσποινας στον Ναύαρχο ήταν μεγάλη και το δήλωνε σε κάθε ευκαιρία που της δινόταν.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, μάλιστα, είχε δηλώσει:

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη.

Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου»

Ο φαντασμογορικός γάμος της Δέσποινας Μοιραράκη και του Γιάννη Κοντούρη

Το μυστήριο τελέστηκε στις 1/6/2011 το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Το Youweekly.gr βρέθηκε στο χλιδάτο γάμο της βασίλισσας των χαλιών που άφησε εποχή στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η γνωστή επιχειρηματίας φορούσε ένα λευκό νυφικό που σχεδίασαν οι MiRo και ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ήταν η πρώτη φορά που έβαλε κανονικό νυφικό, αφού στον πρώτο της γάμο ήταν πολύ μικρή και δεν το είχε χαρεί. Στην εκκλησία τη συνόδευσαν οι δυο γιοί της ο Γιώργος και Τάσος, που φόρεσαν επίσης κουστούμια σχεδιασμένα από τους MiRo. Η Δέσποινα δεν φόρεσε πέπλο και είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε ελαφριές μπούκλες και ήταν ιδιαίτερα κομψή.

Από νωρίς είχε τοποθετηθεί μια εξέδρα 7 μέτρων για την τηλεοπτική κάλυψη του γάμου, ενώ σκηνοθέτης του ήταν ο καλός φίλος της Δέσποινας, Τάσος Μπιρσίμ.

γάμος Δέσποινας Μοιραράκη Γιάννη Κοντούρης Καβούρι

γάμος Δέσποινας Μοιραράκη Γιάννη Κοντούρης

γάμος Δέσποινας Μοιραράκη Γιάννη Κοντούρης 2011

γάμος Δέσποινας Μοιραράκη Γιάννη Κοντούρης αποκλειστικές φωτογραφίες