Μελαχρινή και γυμνασμένη η πρώην σύντροφος του Σταθοκωστόπουλου - Χώρισαν πριν γνωρίσει την Σπυροπούλου

Η σχέση που είχα για τρία χρόνια πριν βρει τον έρωτα στα μάτια της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινή και γυμνασμένη η πρώην σύντροφος του Σταθοκωστόπουλου - Χώρισαν πριν γνωρίσει την Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εδώ και τρία χρόνια βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, η οποία θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης και οι αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram το επιβεβαιώνουν.

Ο σύντροφός της ωστόσο, δεν είναι κάποιος τυχαίος επιχειρηματίας με μεγάλη καριέρα. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ελληνική showbiz με την προσωπική του ζωή.

Η σύντροφος του Σταθοκωστόπουλου πριν την Σπυροπούλου

Ο επιχειρηματίας διατηρούσε 3 χρόνια σχέση και συγκατοικούσε με την Άννα Βαλλή, personal trailer στο επάγγελμα. Μάλιστα, όπως έγραφε τότε η Real Life, είχαν γνωριστεί και οι γονείς του ζευγαριού μεταξύ τους.

Το ζευγάρι επίσης, είχε σκεφτεί και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια, ωστόσο δεν ήθελαν να βιαστούν προκειμένου να απολαύσουν την ευτυχία που βίωναν. Παρόλα αυτά, η ευτυχία αυτή φαίνεται πως κράτησε 3 χρόνια γιατί ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισε να το τελειώσει μιας και σε εκείνη την φάση η βασική προτεραιότητα του δεν ήταν η δημιουργία οικογένειας αλλά το χτίσιμο και η απόδοση μιας πολύ μεγάλης επένδυσης του, σε χώρους εστίασης σε Αθήνα και εξωτερικό.

Μελαχρινή καλλονή η πρώην σύντροφος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου πριν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Βέβαια, όλα για κάποιο λόγο γίνονται, καθώς έτσι γνώρισε την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το σπίτι που μένει με την Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι είναι έγκυος, ωστόσο στις τελευταίες εμφανίσεις της στα social media, κυριαρχούν τα φαρδιά φορέματα που κρύβουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η ίδια μάλιστα πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες μέσα από το σπίτι στο οποίο στεγάζει τον έρωτά της με τον καλό της. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει προκειμένου να υποδεχθούν μαζί, στο ίδιο σπίτι το παιδάκι τους.

Δείτε βίντεο από το εσωτερικό εδώ.