Ήταν σε διάσταση όταν γνώρισε την Έλενα Παπαρίζου - Η ξανθιά πρώην σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη

Δείτε το πρόσωπο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν σε διάσταση όταν γνώρισε την Έλενα Παπαρίζου - Η ξανθιά πρώην σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει την απόλυτη ηρεμία και τον έρωτα, στο πρόσωπο του συζύγου της Ανδρέα Καψάλη. Ωστόσο, για τον ίδιο δεν είναι ο πρώτος γάμος. Ο επιχειρηματίας (δείτε τι δουλειά κάνει και που) στο παρελθόν είχε ενωθεί ξανά με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στην αρχή της σχέσης τους έλεγαν πως η τραγουδίστρια ήταν το "αγκάθι" στο γάμο τους, κάτι που δεν ίσχυε με τίποτα. Την διάψευση είχε κάνει η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη

Η Ράνια Πανταζή Καψάλη είχε αποκαλύψει πως η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν όταν βρισκόντουσαν σε διάσταση, ενώ δεν έκρυψε τη συμπάθειά της στο πρόσωπο της πρώτης.

Τα τρυφερά λόγια της Έλενας για τον Ανδρέα

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και μίλησε για όλα. Αρχικά, αναφέρθηκε στην Eurovision και τη θέση που πήρε η Ελλάδα με την Αμάντα αλλά και για τον αποκλεισμό της Κύπρου. Στη συνέχεια, μίλησε για το σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη αλλά και το bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά της.

«O έρωτας και η αγάπη είναι λογικό να συμβαδίζουν παράλληλα. Υπάρχουν περίοδοι που είναι πιο πολύ ερωτευμένος και άλλες που είσαι λιγότερο ερωτευμένος. Κανείς δεν έχει πει πως η ζωή αυτή είναι εύκολη. Πρέπει να αγωνιζόμαστε για να είναι μια σχέση καλή», ανέφερε αρχικά.

Στην ερώτηση αν είναι υποστηρικτικός στα όνειρα της απάντησε: «Εννοείται ότι είναι γιατί και αυτός είναι ένας άνθρωπος που έχει τα όνειρα του και τους στόχους του. Εννοείται τα συζητάμε, πολλές φορές και ο άλλος προλαβαίνει να πει την άποψη του χωρίς να ρωτήσει ο άλλος γιατί έτσι κάνουν οι σύζυγοι».