Με άλλο στιλ και χείλη - Πως ήταν η Φαίη Σκορδά το 2013 όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το Πρωινό του ΑΝΤ1

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με άλλο στιλ και χείλη - Πως ήταν η Φαίη Σκορδά το 2013 όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το Πρωινό του ΑΝΤ1

Λίγο πριν κλείσει δέκα χρόνια στον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά πήρε την απόφαση να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Αποχώρησε από τον σταθμό του Αμαρουσίου και μετακόμισε στον ΣΚΑΙ, όπου πήρε τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου και θα παρουσιάζει την πρωινή τους ζώνη.

Με αφορμή λοιπόν το νέο της επαγγελματικό βήμα, θυμηθήκαμε λίγο πριν την μεγάλη της πρεμιέρα, την πρώτη της χρονιά τον ΑΝΤ1. Το μακρινό 2013 η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα που ήταν ακόμη σύζυγός της, παρουσίασαν για πρώτη φορά το Πρωινό.

Πως ήταν η Φαίη Σκορδά την πρώτη της χρονιά στον ΑΝΤ1

Το 2013 το στιλ ήταν σίγουρα εντελώς διαφορετικό από ότι είναι τώρα. Η μόδα ήθελε χαμηλοκάβαλα παντελόνια, άλλα κουρέματα, με τις φράντζες να κάνουν πάταγο. Αυτό το στιλ λοιπόν είχε υιοθετήσει η Φαίη Σκορδά.

Μπορεί την απόχρωση στα μαλλιά της να μην την έχει αλλάξει αλλά σίγουρα όσον αφορά το πρόσωπο, τα χείλη της τα έχει λίγο μεγαλώσει. Τότε δεν ήταν της μόδας το υαλουρονικό. Πλέον ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν βάλει και αν δεν έχουν, υπάρχουν πολλά μυστικά για να τα κάνεις ζουμερά και μεγάλα με μολύβια και κραγιόν.

Η Φαίη ωστόσο, τα κάνει να δείχνουν πολύ φυσικά με τα κραγιόν που επιλέγει να φορά στις εκπομπές και τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Το trailer του Πρωινού του 2013:

Φαίη Σκορδά Πρωινό 2013
Πηγή NDP

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1 2013
Πηγή NDP

Το στιλ της Σκορδά πλέον

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της, ενώ δεν αφήνει απογοητευμένες τις διαδικτυακές της φίλες ανεβάζοντας επίσης και τα looks της δίνοντας έτσι στιλιστικές ιδέες για όλες.

Πριν μερικές ημέρες ωστόσο, τους άφησε όλους άφωνους με ένα βίντεο που δημοσίευσε. Η Φαίη Σκορδά φορώντας ζεβρέ μπικίνι και ίδιους print καφτάνι έκατσε μπροστά από τον καθρέφτη και μοίρασε πολλά "εγκεφαλικά".

Μπορεί να είναι 42 ετών και να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο, διατηρεί αναλογίες 25χρονης και μοντέλου!