Είναι από την Ελλάδα και ακόμα μια χώρα - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Δούκισσας Νομικού

Η πληροφορία που λίγοι γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι από την Ελλάδα και ακόμα μια χώρα - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Δούκισσας Νομικού

Στην λίστα με τις πιο όμορφες Ελληνίδες ανήκει σίγουρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία από την φετινή σεζόν θα βρίσκεται στο Πρωινό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, στην θέση δηλαδή της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ το απολαυστικό trailer).

Η παρουσιάστρια και μαμά δύο παιδιών γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού και έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα. Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Η καταγωγή της Δούκισσας Νομικού

Αυτό που μόνο λίγοι γνωρίζουν είναι ότι η μαμά της, έχει γεννηθεί στην Γερμανία και έτσι έχει καταγωγή και από εκεί.

Η καταγωγή της Δούκισσας Νομικού

Φωτογραφίες NDP

Η αλήθεια για τις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017, σε μία υπέροχη τελετή που έγινε στη Μύκονο, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Έκτοτε οι δυο τους κατάφεραν να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια, ενώ απέκτησαν δύο παιδάκια, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η παρουσιάστρια για κάποια χρόνια αποφάσισε να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της, ωστόσο φέτος θα έχει δυναμική παρουσία στην τηλεόραση μιας και θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό (δείτε εδώ την ανάρτηση με τους συνεργάτες της).

Όσο για τον σύζυγό της, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη.

Η ίδια πολύ σπάνια αναφέρεται στην οικογένεια του συζύγου της. Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι έχουν άσχημες σχέσεις. Ίσα ίσα, η Δούκισσα Νομικού και η πεθερά της, είναι πολύ δεμένες.

Μάλιστα, πριν από κάποιο καιρό, η ίδια η Δούκισσα Νομικού είχε αποκαλύψει μέσα από ένα story της στο Instagram, πως η πεθερά της, της είχε κάνει δώρο ένα υπέροχο φόρεμα που παλιότερα φορούσε η ίδια.

«Κορίτσια με ρωτάτε όλες για το φόρεμα! Είναι ένα παλιό πανέμορφο φόρεμα της πεθεράς μου που μου το χάρισε. Ευτυχώς μου κάνει», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης