Ελένη Μενεγάκη: Λίγοι το γνωρίζουν - Με τι ασχολείται ο σύζυγός της μητέρας της Ζέτας, Στέλιος Μισόκαλος

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Λίγοι το γνωρίζουν - Με τι ασχολείται ο σύζυγός της μητέρας της Ζέτας, Στέλιος Μισόκαλος

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν έχει σταματήσει να απασχολεί στην εγχώρια showbiz. Ωστόσο, η γνσωτή παρουσιάστρια όπου αναμένεται να κάνει σήμερα (5/9) πρεμιέρα στο MEGA έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Βέβαια, αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως η Ελένη Μενεγάκη σε ηλικία μόλις 2,5 ετών έχασε τον πατέρα της. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξη που έχει παραχωρήσει η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως ήταν άρρωστος με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστες εικόνες από εκείνον στο κρεβάτι.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Θα σου πω κάτι που πολλή μεγάλη το κατάλαβα. Με ρώταγαν όταν ήμουν 25 χρονών και συζητάγαμε, ότι "ο μπαμπάς σου που έχει πεθάνει σου έλειψε; Αισθάνθηκες αυτή την απουσία;" Τους είχα πει σε πρώτο επίπεδο: “Πως θα σου λείψει κάποιος, αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 ετών».

Από την άλλη, η αγαπημένη της μητέρα λίγα χρόνια αργότερα έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Παντρεύτηκε τον Στέλιο Μισόκαλο και απέκτησε τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο.

Με τι ασχολείται ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη

Ο πατριός της Ελένης, Στέλιος Μισόκαλος, έχει δύο ταλέντα που συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά δεν είναι άλλα από τη μουσική και το τραγούδι.

Ο κύριος Στέλιος, λατρεύει το τραγούδι και διατηρεί το δικό του κανάλι στο Youtube, όπου δημοσιεύει βίντεο του να τραγουδάει.

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Τα παράτησε όλα - Με τι ασχολείται σήμερα ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό της ετεροθαλή αδελφό, Θοδωρή Μισόκαλο, με τον οποίο έχει 17 χρόνια διαφορά. Ο αδελφός της λατρεύει τα ανίψια του, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.

Ο ίδιος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά. Παλιότερα, είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, αλλά τελικά...διαβάστε στο Athensmagazine.gr