Θυμάστε τη Νινέτα από τους Δυο ξένους; Θα την υποδυόταν γνωστός ηθοποιός με περούκα - Αυτός είναι (Φωτογραφία)

Τελικά δεν την είδαμε ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε τη Νινέτα από τους Δυο ξένους; Θα την υποδυόταν γνωστός ηθοποιός με περούκα - Αυτός είναι (Φωτογραφία)

«Ναι Νινέτα χρυσό μου...», έλεγε σχεδόν σε κάθε επεισόδιο η κορυφαία Ντένη Μαρκορά κάθε φορά που μιλούσε στο τηλέφωνο με την κολλητή της φίλη. Η Νινέτα ήταν ένα πρόσωπο που δεν είδαμε ποτέ στους δύο κύκλους προβλήθηκαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Δύο Ξένοι».

Η Νινέτα ήταν κολλητή της Ντένης και ο άνθρωπος στον οποίο έλεγε τα πάντα για τον γιό της, την προσωπική της ζωή και φυσικά για την Μαρούσκα, την οικιακή βοηθό της.

Όπως είχαν αποκαλύψει οι σεναριογράφοι της σειράς, η Νινέτα επρόκειτο να κάνει την εμφάνισή της στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο κύκλος αυτός ωστόσο δεν τελείωσε ποτέ καθώς όπως είχαν πει οι δημιουργοί των «Δύο Ξένων», δεν ήθελαν να κουράσουν το κοινό και να τραβήξουν τη σειρά από τα μαλλιά.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο ο ηθοποιός που θα ενσάρκωνε τη θρυλική Νινέτα. Ενώ πολλοί θα περίμεναν να δουν κάποια εντυπωσιακή κυρία όπως η Ντίνα Κώνστα (η οποία είχε αποκαλύψει πως δεν παρακολουθεί τα επεισόδια της σειρας) που είχε αναλάβει τον ρόλο της Ντένης, οι σεναριογράφοι είχαν επιλέξει τον... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr