Βίντεο: Όταν η Βίκυ Καγιά πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή

Σα να μην πέρασε μια μέρα από πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο: Όταν η Βίκυ Καγιά πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή

Την βλέπουμε τόσα χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κι όμως είναι πράγματα που δεν ξέρουμε ακόμα για την ζωή της. Με αφορμή την πρεμιέρα του GNTM και τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε στο twitter η Βίκυ Καγιά (δείτε τα εδώ), ψάξαμε και βρήκαμε... πράματα και θάματα για την γυναίκα αυτή!

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την πορτοκαλάδα Ήβη. Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης των σοκοφρετών Amaretti της Tottis-Bingo. Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το μόντελινγκ, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά όπως Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα. Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005.

Το 1994, σε ηλικία 16 ετών, η Βίκυ Καγιά έπαιξε στο video clip του τραγουδιού Το Ωραιότερο Πλάσμα Του Κόσμου του Λευτέρη Πανταζή

Το 2000, πρωταγωνίστησε μαζί με την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στο videoclip του Μπομπ Σίνκλερ Darling. Το 2005, ύστερα από πρόταση του σκηνοθέτη Νίκου Περράκη με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε ένα διαφημιστικό σποτ, δέχτηκε το πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμωδία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο. Για τις ανάγκες της ταινίας εμφανίστηκε και στο video clip του soundtrack με τίτλο Πάνω Στη Τρέλα Μου το οποίο ερμήνευσε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Το 2006, δάνεισε την φωνή της στην παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Cars στο ρόλο της Σάλυ Καρέρα.