Ήταν μία και μία - Οι 6 τηλεοπτικές συναντήσεις της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη

Το ραντεβού τους άνοιξε το κουτί των αναμνήσεων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήταν μία και μία - Οι 6 τηλεοπτικές συναντήσεις της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελεί από την Παρασκευή (25/11) η τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη του Mega. Το Twitter έδωσε «ρέστα» (δείτε εδώ τα επικά σχόλια), ενώ η τηλεθέαση σημείωσε σημαντική άνοδο (δείτε εδώ το ποσοστό).

«(Η συνύπαρξη) ήταν πολύ γλυκιά, τρυφερή και πολύ ωραία. Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσα χρόνια. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα κι αλήθειες. Δεν είχαμε κόντρα. Πάντα έχω άγχος όταν βγαίνω στην τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, αλλάζουν οι προσλαμβάνουσές του, αλλά αυτό το άγχος και το τρακ δεν θα μου φύγει ποτέ νομίζω.

Μην περιμένετε να πω κάτι κακό για κανένα. Ξέρω τι τραβάνε οι παρουσιαστές κι οι ρεπόρτερ. Πόσο δύσκολη κι επίπονη η δουλειά μας, οπότε θα στείλω την αγάπη μου σε όλους και θα τους πω από καρδιάς να έχουν επιτυχία και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι και κανένας να μην λέει για τον άλλον το οτιδήποτε» είπε η Ρούλα Κορομηλά στις πρώτες δηλώσεις της μετά τη συνέντευξη.

Οι 6 τηλεοπτικές συναντήσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Ρούλα Κορομηλά

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο κορυφαίες παρουσιάστριες συναντιούνται μπροστά από το γυαλί. Η εκπομπή Πρωινό Μας, έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και εντόπισε τις 6 φορές που οι δύο κυρίες βρέθηκαν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα.

Πρώτη φορά συναντήθηκαν στα 5α γενέθλια του Πρωινού Καφέ το 1996, με παρουσιάστρια τότε την Ελένη Μενεγάκη. Η δεύτερη συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στο «Μπράβο» το 1996 σε μία εκπομπή που γυρίστηκε στη Σύρο, ενώ η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε σε μία σύνδεση στην ίδια εκπομπή το 2000.

6 χρόνια αργότερα, οι δύο κυρίες συναντήθηκαν στα βραβεία «Πρόσωπα», ενώ το 2010 βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα του Greek Idol. Η έκτη και πιο πρόσφατη συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε φυσικά πριν από μερικές μέρες στο Mega.