Κατερίνα Λέχου: Η μεγάλη επιστροφή, ο έρωτας και ο μυστικός γάμος

Το comeback μετά από 13 χρόνια και η σχέση με τον χρόνο

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Με βασικά ατού και προσόντα στον καλλιτεχνικό χώρο, πρωτίστως το ταλέντο και έπειτα την αγέρωχη κορμοστασιά της, η Κατερίνα Λέχου απέδειξε ότι η ωριμότητα μιας ηθοποιού είναι σαν το παλιό καλό κρασί, που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο γευστικό. Παρόλα αυτά ναι, θέλει γερά κότσια για να κερδίσεις την διαχρονικότητα, καθώς φαίνεται όμως, εκείνη έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της και το κατάφερε, μαγεύοντας το κοινό και κρατώντας συνεχόμενα θέσεις πρωτιάς στην δουλειά της.

Στις απανωτές επαναλήψεις από το 2001, που προβλήθηκε η δημοφιλής σειρά του MEGAΕίσαι το ταίρι μου”, μέχρι σήμερα, το μόνο βέβαιο είναι ότι η ψιλόλιγνη φιγούρα της ταλαντούχας Κατερίνας Λέχου στον ρόλο της “Βίκυς” τότε έκλεψε τις εντυπώσεις και σαγήνευσε το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο με την παρουσία της αλλά και με την ερμηνεία της.

Στο μεταξύ απέδειξε ότι κατάφερε να κερδίσει και τον χρόνο, αφού η Κατερίνα Λέχου στην “Μάγισσα” δείχνει καθαρά τις γοητευτικές ρυτίδες της και αποδεικνύει ότι μια γυναίκα 50+ που μεγαλώνει πρωτίστως με ομορφιά ψυχής δεν έχει να φοβάται κανέναν και τίποτα. Η καθημερινότητά της αυτή την περίοδο είναι μοιρασμένη ανάμεσα στην Αθήνα και στην Μάνη με την “Μάγισσα” του ΑΝΤ1.

Κατερίνα Λέχου: Η μεγάλη επιστροφή, ο έρωτας και ο μυστικός γάμος

Η Δαμιανή Λάσκαρη σύζυγος του ξακουστού καπεταναίου Μιχάλη Λάσκαρη που υποδύεται ο Γιώργος Γάλλος ξεσηκώνει κάθε τόσο με την επιβλητική παρουσία της το twitter που την αποκαλεί “θεότητα”, “ποιοτική και αριστοκρατική γυναίκα χωρίς περιττά φτιασιδώματα” και επισημαίνει μεταξύ άλλων, την τηλεοπτική επιστροφή της και την έλλειψη τόσων χρόνων απουσίας της.

Ο έρωτας και ο μυστικός γάμος της Κατερίνας Λέχου

Η ζωή της ήταν ανέκαθεν χαμηλών τόνων, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην δημοσιότητα, έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν της αρέσουν τα φώτα στραμμένα στις προσωπικές της σχέσεις.

Έτσι αθόρυβα συνέβη και ο γάμος της με τον επιχειρηματία Μάνο Στρατάκη το 2014 στην Πάτμο, μετά από μια σχέση 14 χρόνων, με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη, ένα γεγονός που ναι μεν ξάφνιασε τότε πολλούς όταν το πληροφορήθηκαν μετά την επιστροφή της από τις διακοπές, παρόλα αυτά όσοι την ήξεραν δεν περίμεναν εκείνη να κάνει κάτι διαφορετικό. Το νυφικό της ήταν ένα ωραίο απλό μακρύ φόρεμα δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη που ζήτησε να της το φτιάξουν για να πάει όπως είπε σε ένα πάρτι. Γιατί αυτό ήταν ο γάμος της, ένα υπέροχο πάρτι, με την Κατερίνα ένα γοητευτικό θηλυκό που έτρεχε ξυπόλυτη στην άμμο δίπλα στον Μάνο, τον άντρα της ζωής της.

Λέχου σύζυγος
25-05-2021 Εγκαίνια Manouka

Σε κάποια εξομολόγησή της στην συνέχεια με έντονη δόση χιούμορ, δήλωσε μάλιστα ότι ήθελε να βάλει και ένα τεράστιο βέλο, επειδή όμως εκείνη την ημέρα φυσούσε ο άντρας της την απέτρεψε να το φορέσει για να μην το πάρει ο αέρας και κολλήσει στα αγκάθια... Συντηρητική Παρθένος στο ζώδιο και καθόλα προγραμματισμένη στις σχέσεις της η Κατερίνα Λέχου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική στον έρωτα με τον άντρα της Μάνο Στρατάκη. Η πίστη της στον Θεό την οδήγησε στον γάμο, ήθελε να έχει την ευλογία Του και την δύναμή Του, διαφορετικά για την πανέμορφη πρωταγωνίστρια τα χαρτιά είναι τυπικά και δεν έχουν καμία αξία.

Διαβάστε επίσης: «Είμαστε 16 χρόνια μαζί...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λέχου για τον σύντροφό της

Η σχέση της με τον χρόνο!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πει το πιο σωστό για την Κατερίνα Λέχου: “Είναι ερωτική ερήμην της”. Το νεανικό της πρόσωπο όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει το ίδιο με ελάχιστες ρυτίδες και χωρίς παρεμβάσεις, άλλωστε η ίδια απεχθάνεται τα μπότοξ και τις πλαστικές και αρέσκεται στα... στην μαγική χρήση με τα παγάκια κάθε πρωί που εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους, τα πρηξίματα και την λιπαρότητα του δέρματος.

“Μου είναι παγερά αδιάφορος ο ρατσισμός της ομορφιάς” έχει δηλώσει η ίδια εκ του ασφαλούς μάλλον γνωρίζοντας ότι δεν έχει ανάγκη το βαρύ μακιγιάζ για να κρύψει κάτι. Όσο για τη σιλουέτα της, εμείς θα τη χαρακτηρίζαμε συνεπή και προνοητική, γιατί σε όλη της τη ζωή έχει σε πρώτο πλάνο τη διατροφή (ανά τρεις ώρες τρώει μικρά γεύματα) και την άσκηση (γιατί μετά από ένα πρόβλημα που είχε με την μέση της λόγω ύψους, έχει στοχεύσει στην μυϊκή της ενδυνάμωση) που την κρατά σε τέλεια φόρμα.