Φωτεινή Γεωργαντά: Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος και το διαζύγιό της από τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Με τι ασχολείται σήμερα η άλλοτε παρουσιάστρια

Πλέον δηλώνει παντρεμένη με δυο παιδιά και κάνει ένα επάγγελμα που θέλει δύναμη ψυχής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτεινή Γεωργαντά: Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος και το διαζύγιό της από τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Με τι ασχολείται σήμερα η άλλοτε παρουσιάστρια

Το μεσημέρι της Δευτέρας 18/12 η Φωτεινή Γεωργαντά βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και η εξομολόγηση για τον σύζυγο και τον γιο της συγκίνησε τους τηλεθεατές (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε). Με αφορμή αυτό, λοιπόν, το Youweekly.gr αποκαλύπτει παρακάτω πράγματα για εκείνη που μπορεί να μην γνωρίζατε, όπως ότι στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ποια είναι η Φωτεινή Γεωργαντά

Φωτεινή Γεωργαντά βιογραφικό

Η Φωτεινή Γεωργαντά, λοιπόν, είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και πριν κάνει την εμφάνισή της στην τηλεόραση (το 1993) εργαζόταν σε ένα γνωστό γυμναστήριο αφού από μικρό παιδάκι ασχολούνταν με τον στίβο. Κατά την παραμονή της σε εκείνο το γυμναστήριο την εντόπισαν οι άνθρωποι της τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα του Mega και την τοποθέτησαν στο "Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό". Κλήθηκε να παρουσιάσει, τότε, ένα πρόγραμμα εκγύμνασης μέσα στην πρωινή εκπομπή του καναλιού και έκτοτε έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό.

Εκεί γνωρίζεται με τον παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο με τον οποίο δύο χρόνια αργότερα, το 1995, παντρεύεται.

Ο γάμος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Φωτεινή Γεωργαντά ο γάμος και ο χωρισμός με τον Αντρέα Μικρούτσικο

Ο γάμος τους είχε συζητηθεί ποικιλοτρόπως καθώς προβαλλόταν σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι και το γλέντι που ακολούθησε έγινε στο πλατό της εκπομπής. Ο χωρισμός τους, ωστόσο, ήταν ήρεμος, παρά τα όσα φημολογούνταν εκείνη την εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, τον καιρό που ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε το show, «Άντρες έτοιμοι για όλα» μπήκε στη ζωή του η συνεργάτιδά του, Δήμητρα Ρουμπέση. Τότε, οι φήμες οργίαζαν ότι οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά. Το θέμα στην ιστορία είναι ότι τότε ο Μικρούτσικος ήταν παντρεμένος με τη Φωτεινή Γεωργαντά, την οποία επίσης είχε γνωρίσει στα τηλεοπτικά πλατό. Πολλοί λένε ότι η γνωριμία του με τη Ρουμπέση ήταν η αφορμή για το τέλος του γάμου του με την όμορφη πρώην γυμνάστρια. Πάντως, το διαζύγιο τους ήταν σε γενικές γραμμές ήρεμο.

Βέβαια, και ο χωρισμός του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Δήμητρα Ρουμπέση ήταν επεισοδιακός και πρώτο θέμα στα μεσημεριανά. Η Ρουμπέση αποκάλυψε ότι έπιασε τον Ανδρέα στα πράσα με άλλη γυναίκα, ενώ εκείνος την κατηγορούσε ως... φαντασιόπληκτη και ότι δεν το στήριξε στις δυσκολίες που περνούσε. Ο, τι κι αν είχε συμβεί στην πραγματικότητα, δεν το μάθαμε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι 6 περιζήτητες γυναίκες που έχουν περάσει από την ζωή του

Ο σύζυγός της επί 24 χρόνια

Φωτεινή Γεωργαντά Ηλίας Γουδής παντρεμένοι

Με τον Ηλίας Γούδη ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και είναι μαζί από το 2000, έχοντας αποκτήσει δυο παιδάκια, μια κόρη κι έναν γιο.

Πλέον, έχοντας αφήσει πίσω την τηλεόραση, η Φωτεινή επέλεξε να εργάζεται σε ένα Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, όπου ανέλαβε την προετοιμασία των γυναικών πριν την εγκυμοσύνη αλλά και την αποκατάσταση του σώματός τους μετά τη γέννα.