Νάσος Γαλακτερός & Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Του τηλεφώνησε μόλις χώρισε με τη Ρούλα Κορομηλά - Το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία του ζευγαριού

Το καρμικό love story!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός το καλοκαίρι που μας πέρασαν έκλεισαν 11 χρόνια γάμου με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει μια κόρη μαζί, τη μικρή Σόφη μεγαλώνοντας πολύ κοντά με τον πρώτο γιο του πατέρα της, Παύλο Γαλακτερό.

Η οικογένειά τους αποτελεί μια από τις πιο ευτυχισμένες, που έχουν βγει στα φώτα της δημοσιότητας, με τους δύο να μην έχουν προκαλέσει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια - παρά τα όσα μπορεί να έχουν γραφτεί για ''ψεύτικους'' χωρισμούς.

Να σας θυμίσουμε εδώ λοιπόν, πως η γνωριμία τους ήταν κάτι παραπάνω από καρμική. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο After Dark πριν από περίπου ένα χρόνο, πως το πρώτο τηλεφώνημα τους είχε γίνει από εκείνη.

Πιο αναλυτικά, η δημοσιογράφος είχε καλέσει τότε τον Νάσο Γαλακτερό με σκοπό να γίνει εξώφυλλο στο τότε περιοδικό, που εργαζόταν με αφορμή το διαζύγιό του με τη Ρούλα Κορομηλά μετά από 7 χρόνια γάμου. Έτσι λοιπόν το ζευγάρι συναντήθηκε με τη ζωή να τους πηγαίνει μόνη της, εκεί που ήταν γραφτό!

Δείτε επίσης: Νάσος Γαλακτερός: Οι τρεις γάμοι και τα δυο διαζύγια - Οι κούκλες γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Η σπάνια αποκάλυψη πίσω από τη γνωριμία του Νάσου Γαλακτερού με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Με τον Νάσο η γνωριμία είχε γίνει λόγω δουλειάς, για ένα εξώφυλλο. Πήραμε το τηλέφωνο από τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Δεν ξέραμε καν το τηλέφωνό του. Ήταν Παρασκευή βράδυ και είχα το δράμα ως άνθρωπος, που έκλεινε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Παρασκευή πρέπει να ξέρεις το εξώφυλλο, τι θα έχεις τη Δευτέρα που κλείνει, γιατί αν πάει Σαββατοκύριακο. Που θα βρεις Σαββατοκύριακο εξώφυλλο;

Θα έβαζα εξώφυλλο το χωρισμό του (με την Ρούλα Κορομηλά). Τον είχα πάρει λοιπόν τηλέφωνο και ήταν όλοι μπροστά. Εκεί που μιλούσα άρχισα να παίζω με τα μαλλιά μου. Μαλλιά παιδιά! Εγώ έπαθα σοκ με τον εαυτό μου.», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Ένα περίεργο πράγμα, όταν βγήκαν να μιλήσουν για το περιοδικό, ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν μαζί. Ένα περίεργο πράγμα. Ειλικρινά στη ζωή μου», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από τη μεριά του.

To υπέροχο σπίτι τους

Ζαμπέτογλου και Γαλακτερός μπορεί να έχουν ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα, ωστόσο οι οικογενειακές στιγμές και η χαλάρωση στο σπίτι με τα παιδιά τους είναι μια πολύτιμη στιγμή της ημέρας τους.

Αν λάβουμε υπόψιν μάλιστα, το πόσο ζεστό και καλαίσθητο σπίτι διαθέτουν τότε θα λέγαμε, πως θα θέλαμε και εμείς να περάσουμε λίγες ώρες στον καναπές τους! Πρόκειται για το διαμέρισμα τους στα Μελίσσια με κήπο και μεγάλο μπαλκόνι για να απολαμβάνουν τα πρωινά τους.

Η κουζίνα είναι πολύ μοντέρνα και σύγχρονη, καθώς και στο υπόλοιπο σπίτι επικρατούν οι γήινοι τόνοι και κυρίως το λευκό χρώμα. Ο καναπές τους είναι άνετος και φυσικά οι χρωματιστές πινελιές σε κάδρα και λουλούδια δίνουν έναν πιο ζωντανό τόνο στο χώρο.