Κοραλία Καράντη: Οι δυο ισχυροί άντρες της ζωής της - Η κρυφή συμφωνία με τον παπά στον γάμο της

Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για την ζωή της πρωταγωνίστριας του Famagusta

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δυο ισχυροί άντρες των media, με δυνατό εκτόπισμα και ένας σύντροφος εκτός ... χώρου, ήταν αυτοί που σημάδεψαν την καρδιά της πρωταγωνίστριας στη “FamagustaΚοραλίας Καράντη. Αν και για τον πρώτο της γάμο έχει πει ότι: «ήταν ένας πολιτικός, νεανικός γάμος που έγινε από έρωτα» χωρίς να κάνει καμία περαιτέρω αναφορά για την ταυτότητα του πρώην συζύγου της, οι επόμενοι σύντροφοι που μπήκαν και βγήκαν από την ζωή της έγιναν πρωτοσέλιδο και συζητήθηκαν πολύ.

«Όλοι οι γάμοι μου έγιναν με κίνητρο καρδιάς, ποτέ δεν έκανα έναν γάμο από συμφέρον» έχει δηλώσει εκείνη σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή της και συμπλήρωσε: «Για να έχω κάνει τρεις γάμους κάτι δεν πήγε καλά. Μάλλον δε διάλεγα σωστά τους ανθρώπους που έπρεπε να είμαι μαζί».

Οι δυο ισχυροί των media που κυνήγησαν την Κοραλία Καράντη!

Η Κοραλία Καράντη έχει κατά διαστήματα πει σε πολλές συνεντεύξεις της χαριτολογώντας για τους άντρες της ζωής της: «Μάλλον με κυνήγησαν, το “ναι” δεν το έλεγα εύκολα, έπρεπε να τρέξουν πολύ, υπέκυπτα στον πιο ανθεκτικό στο τρέξιμο. Ήμουν ένα ζαρκάδι που έτρεχε και όποιος επέμενε με τσάκωνε και αυτό ήταν μάλλον και το λάθος μου».

Μια γυναίκα με τόσο έντονο και φλογερό ταμπεραμέντο, με αφοπλιστικό βλέμμα, ίδιο με εκείνο της νονάς της Έλλης Λαμπέτη, δεν θα μπορούσε παρά να είναι δίπλα σε άντρες με την ίδια έντονη προσωπικότητα με εκείνη. Ο Τζώνυ Καλημέρης και ο Γιώργος Λιάνης δεύτερος και τρίτος γάμος της αντίστοιχα, δεν την γοήτευσαν τυχαία και εκείνη δίνει την δική της εκδοχή για αυτό. «Δεν ξέρω γιατί και οι δυο άντρες που παντρεύτηκα ήταν γνωστοί, δημόσια πρόσωπα. Είχαν όμως και οι δυο ένα κοινό στοιχείο: Ήταν κυνηγοί. Και οι δυο με κυνήγησαν για πολύ μεγάλο διάστημα και κατάφεραν με την επιμονή τους να με κάνουν να ξεπεράσω την φυσική μου δειλία και αποστασιοποίηση, ουσιαστικά με κέρδισαν, με έπεισαν» έχει δηλώσει.

«Όταν ήμουνα παντρεμένη με τον Τζώνυ Καλημέρη, ήμασταν και οι δυο πολύ νέοι και η δημοσιότητα με ενοχλούσε. Χωρίς να το θέλουμε ήμασταν στο στόχαστρο. Δεν μπορούσαμε να έχουμε ιδιωτική ζωή, μας σχολίαζαν. Από αυτή την άποψη ανακουφίστηκα όταν χώρισα. Στάθηκα στα πόδια μου, ένιωσα ελευθερία» έχει πει η Κοραλία Καράντη για τον δεύτερο γάμο της με τον Τζώνυ Καλημέρη που κράτησε 2,5 χρόνια και έχει μαζί του αποκτήσει έναν γιο, τον 29χρονο Εδουάρδο που είναι η μεγάλη της αδυναμία και μοιάζει φυσιογνωμικά αρκετά στον πατέρα του. «Για μένα ο γιος μου ήταν πρωταρχικό θέμα, ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου. Για αυτό και όταν έμεινα έγκυος αποτραβήχτηκα από την δουλειά μου, όπως και όταν μπήκε ο γιος μου στην εφηβεία. Ήθελα να είμαι παρούσα και βοηθητική απέναντί του».

Καράντη-Τζώνυ Καλημέρης

Ο Εδουάρδος Καλημέρης με την σειρά του και εκείνος μεγάλη αδυναμία και στους δυο του γονείς, όπως και στα άλλα δυο αδέρφια του Λεωνίδα και Αλέξανδρο, από τον δεύτερο γάμο του μπαμπά του με την Μαρία Ιωάννου.

Ο γιος της Κοραλίας Καράντη
03-11-2022 Θέατρο Δανδουλάκη-Πρεμιέρα "Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου" - Η Κοραλία Καράντη με τον γιο της, Εδουάρδο Καλημέρη

Δυο δημοφιλή πρόσωπα της εποχής, όπως ήταν η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης “αναγκάστηκαν” να παντρευτούν στην εκκλησία, με παπά ... μιλημένο, μια ώρα πριν από τα μεσάνυχτα προκειμένου να αποφύγουν τους παπαράτσι. Και τα κατάφεραν. Ο γάμος τους κράτησε 10 χρόνια. Ήταν μεγαλύτερη η επιθυμία εκείνης να κρυφτεί από τους φωτογράφους καθώς δεν της άρεσε οτιδήποτε αφορούσε την προσωπική της ζωή να προβάλλεται έντονα. Η ηθοποιός είχε γίνει προηγουμένως γνωστή από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις – περισσότερο όμως αγαπητή είχε γίνει από το δημοφιλές σήριαλ “Φως του Αυγερινού - ενώ ο δημοσιογράφος ήταν ο τρίτος “δαιμόνιος” ρεπόρτερ μαζί το δίδυμο Χαρδαβέλλα – Δημαρά που στην εκπομπή “Ρεπόρτερς” έκαναν μεγάλες αποκαλύψεις.

Ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη
08-01-2013 Επίσημη πρεμιέρα θέατρο Βασιλάκου "Δε μ΄αγαπάς.Μ΄αγαπάς" - Γιώργος Λιάνης και Κοραλία Καράντη

Η πρωταγωνίστρια της “Famagusta” θυμάται τι συνέβη το 2003 και λέει: «Πριν τον γάμο μας με τον Γιώργο είχε γίνει ένας κακός χαμός με τους παπαράτσι, για να μάθουν που θα γίνει. Παντρευτήκαμε στον Άγιο Δημήτρη τον Λουμπαρδιάρη και ο παπάς συνεργάστηκε μαζί μας και έκανε τον γάμο έντεκα τη νύχτα για να μην το πάρει κανείς είδηση. Τα καταφέραμε. Αν θέλεις μπορείς να τα αποφύγεις όλα... Ούτε στο διαζύγιο μας ενόχλησαν»...