Γωγώ Μαστροκώστα: Η διάγνωση με καρκίνο 2 ημέρες από τη γέννηση της κόρης της - Η σχέση με τον Τραϊανό Δέλλα & η περίοδος που ανήκε στο χαρέμι του

Το ιδιαίτερο love story με μοναδικό happy end!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με την αγάπη τους να έχει διάρκεια στα χρόνια και γερές βάσεις, που δεν κλονίστηκαν ακόμα και τότε που τους συνέβησαν πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Η καλλονή γυμνάστρια και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής δεν θέλησαν ποτέ να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι κοινώς αποδεκτό πως έχουν κάτι που άλλα ζευγάρια δεν έχουν στην εγχώρια showbiz (δείτε εδώ πρόσφατη φωτογραφία τους).

Το love story τους άλλωστε είναι ξεχωριστό. Η Γωγώ Μαστροκώστα σε συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί, πως όταν γνώρισε τον σύζυγό της εκείνη ήξερε ότι θα είναι μαζί.

Μπορεί στον Δέλλα να πήρε έναν ολόκληρο χρόνο να δεσμευτεί μαζί της, καθώς μέχρι τότε η Γωγώ ανήκε στο χαρέμι του, ωστόσο η μοίρα και η ζωή τους έφερε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2008 αποκτώντας και μία κόρη.

Η καλλονή γυμνάστρια έχει παραδεχτεί, πως είχε μια αποβολή και στη συνέχεια γεννήθηκε η αγαπημένη της κόρη. Τότε μάλιστα, δύο ημέρες μετά τον τοκετό έγινε η αναπάντεχη διάγνωση της Μαστροκώστα με καρκίνο. Η ίδια πάλεψε μαζί του με γενναιότητα και τεράστια αξιοπρέπεια.

Στο πλευρό της ήταν κάθε λεπτό ο σύζυγός της, ο οποίος της έδινε καθημερινά το κίνητρο να βγει νικήτρια από την ασθένεια, που της χτύπησε την πόρτα σε μια κατά τα άλλα ξεχωριστή στιγμή. Σε συνέντευξη της Γωγούς στο Dot - πριν από τρία χρόνια - είχε εξομολογηθεί, πως θα πέρναγε ξανά από τα ίδια σκοτεινά μονοπάτια αν ήταν να αποκτήσει το κοριτσάκι της, την κόρη της.

Οι αποκαλύψεις της Γωγούς Μαστροκώστα για τη διάγνωση του καρκίνου

«Από ένα διάστημα και πέρα δεν άφησα να επηρεάσει πολύ την ζωή μου και άρχισα και έκανα αυτά τα χαζά πράγματα που έκανα πριν, γιατί αυτά είναι που σε κάνουν να νιώθεις πάλι φυσιολογικός. Ήταν η αντίθεση της χαράς με την λύπη που μία γυναίκα τα ζει στο peak τους, γιατί έμαθα για την ασθένεια όταν η κόρη μου ήταν δύο ημερών. Μόλις γεννήθηκε. Μένω στο ότι είμαι καλά και νιώθω καλά», είχε πει η Γωγώ Μαστροκώστα.

Ο γάμος με τον Τραϊανό Δέλλα και οι πρώτοι μήνες της σχέσης

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου ήταν σε μία πολύ περίεργη φάση μετά από έναν χωρισμό. Ξέρεις ένας άντρας που ήταν δεσμευμένος και ξαφνικά μένει ελεύθερος θέλει να κάνει τον κύκλο του. Ένα χρόνο μετά είπαμε ότι είχαμε σχέση. Για εμένα είχαμε σχέση από το πρώτο λεπτό κατά τον Τραϊανό ήμασταν μετά από ένα χρόνο. Ήμουν στο χαρέμι του», είχε πει η Μαστροκώστα στην εκπομπή Μεσάνυχτα πριν από 4 χρόνια.