Χριστίνα Φαρμάκη: Ο μεγάλος έρωτας με πρώην σύζυγο της Ρούλας Κορομηλά - Το αξέχαστο παρελθόν της δίμετρης καλλονής

Η πρόσφατη εμφάνισή της στην “Ελένη” μας θύμισε τον έρωτά της με ηθοποιό σταρ

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Χριστίνα Φαρμάκη: Ο μεγάλος έρωτας με πρώην σύζυγο της Ρούλας Κορομηλά - Το αξέχαστο παρελθόν της δίμετρης καλλονής

Τι και εάν πέρασαν σχεδόν 24 χρόνια από τότε που εκείνη μεσουρανούσε; Η ομορφιά της Χριστίνας Φαρμάκη, που ήταν η προσκεκλημένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της Τρίτης 5/3, παραμένει αναλλοίωτη. Η καλλονή της γενιάς του 90, είχε ξεσηκώσει με την ομορφιά της και το δίμετρο παρουσιαστικό της τον χώρο της showbiz και σίγουρα οι πιο παλιοί θα θυμούνται ότι είχε απασχολήσει και τα πρωτοσέλιδα των gossip εντύπων με τον μεγάλο έρωτά της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Στα καλλιστεία του 90 η πανύψηλη μελαχρινή κούκλα που παίρνει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς, εντυπωσιάζει κοινό και επιτροπή παρόλα αυτά δεν καταφέρνει να κερδίσει τον πρώτο τίτλο. Η Τζένη Μπαλατσινού παίρνει το σκήπτρο της Σταρ Ελλάς και η Χριστίνα Φαρμάκη με σπουδές στο πιάνο, τραγούδι και φωνητική παίρνει την θέση της Τρίτης αναπληρωματικής Μις Ελλάς. “Αδικία” φωνάζουν από το κοινό κάποιοι που την έχουν ξεχωρίσει, αλλά το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί. «Όταν μιλάω στα παιδιά μου για την εποχή των Καλλιστείων είναι σα να μιλάω για κάποιον άλλον» είπε εκείνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έχοντας γυρίσει πλάτη στο παρελθόν και αρχίζοντας μια νέα σελίδα στη ζωή της.

Η Χριστίνα Φαρμάκη στα καλλιστεία

Χριστίνα Φαρμάκη: Η δίμετρη καλλονή που ήταν πρωτοσέλιδο

Η ζωή όμως επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για την Χριστίνα Φαρμάκη, που μόνο... φαρμάκι δεν της έδωσε, αλλά αντίθετα ήταν πολύ γλυκειά και γενναιόδωρη μαζί της, προσφέροντάς της δόξα, χρήμα και μεγάλους έρωτες. Η πανέμορφη μελαχρινή τραγουδίστρια, μεγαλούργησε στις πίστες νυχτερινών μαγαζιών σαν πρώτο όνομα, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της που της εξασφάλιζαν μια ίση θέση δίπλα σε δυνατά αντρικά ονόματα του λαικού ρεπερτορίου. Τα μπουζούκια της εποχής σφάζονταν για να την κλείσουν στο πρόγραμμά τους και η Χριστίνα Φαρμάκη μέσα από τις πολλές επιλογές διάλεγε τα καλύτερα...

Πως είναι σήμερα η Χριστίνα Φαρμάκη

Και αν επαγγελματικά στεκόταν για πολλά χρόνια στον “αφρό”, στα προσωπικά γνώρισε επίσης μεγάλους έρωτες που την σημάδεψαν και έγιναν πρωτοσέλιδα σε lifestyle έντυπα της εποχής. Ένας από αυτούς, ήταν και ο έρωτάς της το 1993 με τον σταρ – επίσης- ηθοποιό που για πάρτη του οι γυναίκες λιποθυμούσαν, τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από τον γάμο του με την Ρούλα Κορομηλά, ενώ τα δημοσιεύματα τότε για να προσθέσουν και το απαραίτητο αλατοπίπερο, έλεγαν ότι πέτρα του σκανδάλου για τον χωρισμό αυτό ήταν η Χριστίνα Φαρμάκη, αλλά καμμία σχέση. Το ζευγάρι Μιχαλόπουλος – Φαρμάκη ήταν επόμενο να γίνει ο επόμενος στόχος των παπαράτσι που δεν το άφηναν στιγμή χωρίς να το κυνηγήσουν, για να απαθανατίσουν στιγμές από τις κοσμικές εξόδους τους που ήταν αρκετές αφού και εκείνοι, δεν έκρυβαν μπροστά στον φακό τον έρωτά τους.

Ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Φαρμάκη, Πάνος Μιχαλόπουλος
25-09-2007 Βυζαντινό Μουσείο-Παρουσίαση προγράμματος ΑΝΤ1.Ελεονώρα Μελέτη-Πάνος Μιχαλόπουλος-Θοδωρής Κυριακού-Γιάννης Λάτσιος

Η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές ανατροπές μέχρι που το 1996 χώρισαν οριστικά και πάλι η είδηση αυτή γράφτηκε με πηχιαίους τίτλους στα εξώφυλλα που διψούσαν για gossip ερωτικό περιεχόμενο. Για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας γράφτηκαν στην συνέχεια πολλές ιστορίες όπως και ακούστηκαν φήμες που οι συγκεκριμένες όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ για τον έρωτά της με τον πολιτικό Ανδρέα Λοβέρδο. Ωστόσο η ίδια παρόλο που έχει στα πόδια της τα πάντα όλα, το 2000 αποφασίζει να τα βροντήξει όλα κάτω και να εξαφανιστεί...

Η απουσία της συζητιέται αρκετά έντονα, εκείνη όμως ήταν όπως φαίνεται αποφασισμένη να ακολουθήσει την καρδιά της ακόμα μια φορά. Ο έρωτας που της είχε χτυπήσει την πόρτα με τον Νίκο Μανιαδάκη, διοικητή στο περιφερειακό πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο την κάνει να τα παρατήσει όλα, να παντρευτεί και να εξαφανιστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και της ματαιοδοξίας που εκείνη ποτέ ουσιαστικά δεν αγάπησε.

«Αποσύρθηκα συνειδητά, έλεγα πως όταν κάνω οικογένεια θα αφοσιωθώ εκεί» είπε η Χριστίνα Φαρμάκη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της στην “Ελένη” που μίλησε για την ζωή με τα δυο της παιδιά και τον άντρα της στον Λονδίνο όπως και για τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα σαν influencer που έχει το δικό της e-shop με ρούχα CFS (δείτε εδώ όλη την συνέντευξή της).

Η νέα ζωή της λαμπερής Χριστίνας Φαρμάκη είναι πλέον εντελώς διαφορετική. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου, φροντίζει την οικογένειά της και την απασχολεί επαγγελματικά το life style και η σχέση της με την μόδα. Η δίμετρη καλλονή που αναστάτωνε τα 90s με την παρουσία της σήμερα είναι μια πανέμορφη ώριμη γυναίκα που τα φλας της φαίνονται πλέον μακρινά και θαμπά, εκείνη ατενίζει το μέλλον σε άλλη βάση και χαίρεται που δεν έμεινε σε ψεύτικες υποσχέσεις και λόγια που της έταξαν αλλά δεν πίστεψε τίποτα από αυτά.