Μαρίνα Σάττι: Η σχέση με γνωστό ηθοποιό - Το τρίτο πρόσωπο, ο επεισοδιακός χωρισμός κι ο γάμος (Σπάνιες φωτογραφίες)

Μια σχέση που απασχόλησε πολύ τα μέσα τότε

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με το “Ζάρι”, μοιραία έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας και όλα τα φώτα έχουν στραφεί επάνω της με τον διαγωνισμό. Ωστόσο, εάν οι ζαριές στα επαγγελματικά της έφερναν σχεδόν πάντα εξάρες, στα προσωπικά της μάλλον δεν ίσχυε κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα, και για του λόγου το αληθές, θυμηθήκαμε μια σχέση της μερικά χρόνια πριν που συζητήθηκε πολύ, αλλά παρόλα αυτά είχε άδοξο φινάλε ...

Ήταν το 2017, όταν η νεαρή σοπράνο που μας είχε τρελάνει με την “Μάντισσα” και το videoclip της είχε γίνει viral, είχε απασχολήσει πάλι τα media γιατί τότε είχε ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας με τον ηθοποιό και χορευτή Ιβάν Σβιτάιλο. Ο γοητευτικός χορογράφος που βλέπαμε τότε στην κριτική επιτροπή του “So you think you can dance”, είχε γνωριστεί με την ταλαντούχα νεαρή Μαρίνα Σάττι το 2013 στους “Δαίμονες” που συνεργάστηκαν με την Άννα Βίσση και ένα καυτό ειδύλλιο μόλις είχε ξεκινήσει τότε, όπως έγραφαν τα διάφορα δημοσιεύματα της εποχής.

Ιβάν Σβιτάιλο, Μαρίνα Σάττι
20-04-2015 Badminton-Επίσημη πρεμιέρα "Ο βιολιστής στη στέγη".Μαρίνα Σάττι-Ιβάν Σβιτάιλο

Οι ίδιοι δεν το παραδέχτηκαν ποτέ, ωστόσο ο Ιβάν Σβιτάιλο το 2014 στο περιοδικό “Down town” μίλησε σε συνέντευξή του για το πόσο του αρέσουν οι Ελληνίδες και είχε εξομολογηθεί ότι είχε σχέση ενάμιση χρόνο, χωρίς να κατονομάζει με ποια, ενώ όταν είχε ερωτηθεί εάν σκέφτεται τον γάμο μαζί της είχε απαντήσει: “Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να αγαπιόμαστε! Δεν με απασχολεί και τόσο ο γάμος, μπορεί να μην παντρευτώ και ποτέ. Για μένα αλλού είναι η ουσία της σχέσης. Δεν πιστοποιείται με ένα έγγραφο”.

Μαρίνα Σάττι: Ο επεισοδιακός χωρισμός και ο γάμος

Η σχέση της Μαρίνας Σάττι με τον Ιβάν Σβιτάιλο κράτησε για 3 περίπου χρόνια και όλοι έλεγαν ότι το ειδύλλιό τους θα είχε ευτυχή κατάληξη. Κόντρα όμως στα προγνωστικά, ο χωρισμός τους ήταν άκρως επεισοδιακός, καθώς λέγεται ότι ανάμεσά τους μπήκε ένα άλλο πρόσωπο... Πιο συγκεκριμένα εκείνη την περίοδο ο Ιβάν Σβιτάιλο είχε απαθανατιστεί σε τρυφερά ενσταντανέ σε έξοδό του με την ηθοποιό Βασιλική Τρουφάκου στα μπουζούκια που τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα. Οι δυο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί στο “Rocky Horror Show”, συνεργάστηκαν μαζί και στο “Κάτω Παρτάλι” και οι φωτογραφίες τους είχαν δημοσιευτεί σε life style περιοδικό. Εκείνος για αυτό είχε νιώσει δυσάρεστα και πιο συγκεκριμένα είχε πει:

Ιβάν Σβιτάιλο, Βασιλική τρουφάκου
08-10-2014 Θέατρο REX.Συνέντευξη τύπου "Rocky Horror Show".Βασιλική Τρουφάκου-Ιβάν Σβιτάιλο

«Δεν με ενόχλησε η έκθεση, ότι δηλαδή ήμουν έξω μαζί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά το γεγονός ότι ένα σύστημα που έχει τεράστια επιρροή και δύναμη στη κοινή γνώμη, πρόβαλλε κάποιες προσωπικές μου στιγμές για τις οποίες μάλιστα, μετά έπρεπε να δικαιολογηθώ ή να απαντήσω εάν με ρωτούσαν».

Οι δημοσιογράφοι όσες φορές και εάν τον ρώτησαν για τη σχέση αυτή εκείνος δεν απάντησε. Άλλωστε χαμηλών τόνων από γεννησιμιού του το μόνο που ήθελε από όταν ήρθε στην Ελλάδα, ήταν να απασχολεί με τα επαγγελματικά του και όχι με την προσωπική του ζωή. Η σχέση του με την Βασιλική Τρουφάκου τελείωσε μετά από έναν χρόνο σχεδόν, τόσο αθόρυβα, εντελώς αντίθετα από το πως είχε ξεκινήσει...

Βασιλική Τρουφάκου-Ιβάν Σβιτάιλο σχέση
15-11-2014 Vox.Γιάννης Τσεμπερλίδης-Βασιλική Τρουφάκου-Ιβάν Σβιτάιλο Γιάννης Τσεμπερλίδης

Βέβαια πολύ αργότερα, κοντά στο 2019, όλα αυτά που έλεγε σε συνεντεύξεις του για τον θεσμό του γάμου, ότι δεν τον απασχολούσε και για την επισημοποίηση των σχέσεων, τα πήρε πίσω, όταν συνάντησε τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την Σταυριάνα Γαρνάβου με την οποία παντρεύτηκε στην συνέχεια και μαζί έχουν αποκτήσει δυο κορίτσια.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο γνώρισε και ερωτεύτηκε το 2015 την χορεύτρια Σταυριάνα Γαρνάβου και τον Αύγουστο του 2019 έκαναν τον πολιτικό τους γάμο στην Κέρκυρα (δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό). Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2020 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Νεφέλη, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο απέκτησαν και το δεύτερό τους παιδί.

Σταυριάνα Γαρνάβου - Ιβάν Σβιτάιλο
27-05-2022 Ιανός-Παρουσίαση συλλεκτικής κασετίνας "Moby Dick" Σταυριάνα Γαρνάβου - Ιβάν Σβιτάιλο