Σάκης Ρουβάς: Ο μυστικός αρραβώνας που διέλυσε πριν την Ζυγούλη

Πώς είναι σήμερα η δίμετρη καλλονή που τον είχε ξετρελάνει

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν για την προσωπική ζωή του Σάκη Ρουβά, από την πρώτη στιγμή που εκείνος έκανε την εμφάνισή του στην showbiz, ήταν πολλές και διάφορες. Όμως μια από αυτές, που έκανε «θραύση» στην δεκαετία του '90, είχε να κάνει με τον έρωτα, την σχέση και τον μυστικό αρραβώνα του ποπ σταρ, με ένα πανέμορφο μοντέλο που προκαλούσε πολλά... εγκεφαλικά στο πέρασμά της – και αυτή δεν ήταν η Κάτια Ζυγούλη – αλλά η Ζέτα Λογοθέτη.

Ένα love story με δυνατό παρασκήνιο, που είχε γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο, σε gossip έντυπα της εποχής, που έγραφαν πολλές λεπτομέρειες για την γνωριμία του Σάκη Ρουβά και τον μυστικό του αρραβώνα, με το διάσημο μοντέλο Ζέτα Λογοθέτη, μούσα πολλών Ελλήνων σχεδιαστών.

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Το αστρονομικό ποσό που ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς για να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης

Οι καυτές φωτογραφήσεις της ξανθιάς καλλονής τότε αναστάτωναν τον αντρικό πληθυσμό και όχι μόνον... Η δίμετρη Ζέτα Λογοθέτη που κοσμούσε τα εξώφυλλα των περιοδικών, έφερε τον τίτλο της «Ελληνίδας Μέριλιν Μονρό», τον τίτλο της εστεμμένης Μις Ελλάς 1994, ενώ στην συνέχεια ανακηρύχτηκε στην Τουρκία «Καλύτερο μοντέλο στη Μεσόγειο» και στην Ισπανία «Παγκόσμια Πριγκίπισσα Τουρισμού».

Ζέτα Λογοθέτη πασαρέλα

Η σχέση του Σάκη Ρουβά με την Ζέτα Λογοθέτη

Μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε ποτέ από το ίδιο το ζευγάρι, η σχέση του Σάκη Ρουβά με τη Ζέτα Λογοθέτη ήταν όμως παρόλα αυτά, το talk of the town για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους παπαράτσι να είναι υπ' ατμόν, για να το απαθανατίσουν σε τρυφερές στιγμές... Μάταια! Ο περιζήτητος τότε εργένης Σάκης, με τις Ρουβίτσες να τρέχουν από πίσω και να κόβουν φλέβες για χάρη του, είχε μάτια μόνο για την μια και μοναδική Ζέτα, και μάλιστα, όπως έλεγαν τότε, ο Έλληνας ποπ σταρ πήγαινε κατευθείαν για γάμο με το ξανθό κορίτσι του.

Που ξεκινούσε όμως η αλήθεια και που τελείωνε το ψέμα, κανείς ποτέ δεν το κατάλαβε και ούτε που ασχολήθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες. Εξάλλου ο Σάκης Ρουβάς ανέκαθεν «πουλούσε» και ήταν ένα υπερπροβεβλημένο πρόσωπο στα media, που γινόταν πολύς ντόρος με το όνομά του και τραβούσε σαν μαγνήτης τον κόσμο, όχι μόνο με τις εμφανίσεις του αλλά και με την ζωή του.

Βέβαια, ένας αστικός μύθος, υποστήριζε τότε, ότι το hot ειδύλλιο του ερμηνευτή με το μοντέλο, είχε βγει στην δημοσιότητα, για ευνόητους λόγους, αφού προηγουμένως είχαν κυκλοφορήσει κάποια πρωτοσέλιδα που με κεντρικό πρόσωπο τον Σάκη, έγραφαν με πηχιαίους τίτλους: «Ρουβάς-Ψινάκης, μυστικός γάμος στην Ολλανδία. Παντρεύτηκαν στο εξωτερικό με κουμπάρα την Ζωή Λάσκαρη».

Σάκης Ρουβάς Ηλίας Ψινάκης

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, υποστήριζαν επιπλέον τότε πως ο Ηλίας Ψινάκης είχε ακολουθήσει πιστά την συμβουλή του Αντρέα Παπανδρέου που του είχε πει κάποτε: «Ένα σκάνδαλο καλύπτεται μόνο με ένα ακόμα μεγαλύτερο».

Έτσι ο δαιμόνιος μάνατζερ του Ρουβά για να καλύψει την πρώτη τρανταχτή είδηση, είχε δώσει στην δημοσιότητα καπάκι μια δεύτερη εξίσου δυνατή που βούηξε ο κόσμος και όλοι περίμεναν τον περιβόητο γάμο που δεν έγινε ποτέ. Η σχέση του Σάκη Ρουβά με την Ζέτα Λογοθέτη, μπορεί να έκανε μεγάλο ντόρο στην αρχή, περνώντας όμως ο καιρός ξεθύμανε, όπως και οι εμφανίσεις του ζευγαριού χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς... Μια νέα γυναίκα μπήκε στην ζωή του γοητευτικού καλλιτέχνη το 2003 και του πήρε τα μυαλά και αυτή ήταν η Κάτια Ζυγούλη, που την παντρεύτηκε μερικά χρόνια αργότερα.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη

Ζέτα Λογοθέτη: Πώς είναι σήμερα η ξανθιά και δίμετρη μοντέλα

Από τα πιο όμορφα μοντέλα της δεκαετίας του 80 ήταν η Ζέτα Λογοθέτη. Οι σχεδιαστές «σφάζονταν» στα πόδια της, όμως εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, από την στιγμή που γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και του μόντελινγκ. Έγινε μια ευτυχισμένη σύζυγος, που εδώ και πολλά χρόνια απασχολείται στο εργοστάσιο ξυλείας του άντρα της, φτιάχνοντας χειροποίητα ξύλινα διακοσμητικά.

Ζέτα Λογοθέτη σύζυγος

Η ξανθιά και δίμετρη μοντέλα, τα παράτησε όλα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Η Ζέτα Λογοθέτη σε νεαρή ηλικία γνώρισε και ερωτεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Βαρσάμη, ιδιοκτήτη της Ξυλεμπορικής Δομικής στον Ασπρόπυργο και μαζί έχουν αποκτήσει σήμερα δυο παιδιά, μια κόρη 19 χρονών και έναν γιο 15 χρόνων.

Ζέτα Λογοθέτη κόρη