Ήταν μαζί για 5 χρόνια - Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Παπανώτα που πέθανε στα 42 της

Πολύ γνωστή κυρία της ελληνικής showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ένα πρόσωπο της ελληνικής showbiz που δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, δεν έχει γίνει γνωστή καμία σχέση και πρώην σύντροφός του, καθώς έχει καταφέρει να προστατεύσει τη ζωή του αποφεύγοντας να μιλήσει για αυτή.

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη του όμως στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη, είχε αποκαλύψει πως υπήρξε σε σχέση με γνωστή δημοσιογράφο της τηλεόρασης, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2017 έπειτα από μάχη που έδωσε με τη ζωή της.

Αυτή ήταν η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Παπανώτα

Ο λόγος για τη Νανά Καραγιάννη, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πολύχρονη μάχη της με την νευρική ανορεξία (δείτε συγκλονιστική εξομολόγηση για τα όσα βίωνε καθημερινά).

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά μιλήσατε για μία κόρη γιατρού με την οποία είχατε σχέση, στα σχόλια όμως διάβασα έναν να λέει "σιγά μην ήταν κόρη..."

Ήταν ένας ακόμα ηλίθιος ανάμεσα στους χιλιάδες. Δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ήταν γκόμενος, δεν μασάω. Όποιος νομίζει ότι μου συμβαίνει οτιδήποτε, μπορώ να του απαντήσω. Επίσης, νομίζω πως έχω προστατέψει την προσωπική μου ζωή και δεν έχω δώσει δικαιώματα να κάνουν αυτά τα χυδαία σχόλια. Υπήρχαν σχέσεις μου με κοπέλες οι οποίες ήταν γνωστές και κανείς δεν έγραψε γι' αυτές - και τους ευχαριστώ γι αυτό. Τους έλεγε η Νανά Καραγιάννη που ήμασταν ζευγάρι για 4-5 χρόνια "είμαστε με τον Δημήτρη" και της έλεγαν "αποκλείεται".

Με τη Νανά Καραγιάννη ήσασταν και κουμπάροι...

Την πάντρεψα πολλά χρόνια αργότερα απ' τη σχέση μας. Πολύ θλιβερό αυτό που συνέβη σε αυτό το κορίτσι. Ένα τόσο ωραίο και τόσο ταλαντούχο πλάσμα, πώς έπαθε αυτό που έπαθε και πώς την κακομεταχειρίστηκαν τα Μέσα... Όταν έχεις αυτήν την ασθένεια δεν μπορεί να βγαίνεις τόσο συχνά στην τηλεόραση με μία φρικιαστική εικόνα και από κάτω να γράφουν «Βελτιώνεται και είναι σε καλύτερη κατάσταση». Όπως απεδείχθη δεν βελτιωνόταν και δεν ήταν ποτέ σε καλύτερη κατάσταση. Ένα χρόνο πριν φύγει απ' τη ζωή θα πηγαίναμε κάπου μαζί, και εμφανίστηκε με ένα κοντό σορτσάκι, ένιωθε σέξι. Της είπα «Νανά, αυτό που φοράς είναι μακάβριο, δεν θέλω εκεί που θα πάμε να μου δώσουν συλλυπητήρια». Εκείνη δεν καταλάβαινε ότι έχει πρόβλημα και οι υπόλοιποι δεν προσπαθούσαν να την πείσουν να ζητήσει βοήθεια, της έλεγαν πως είναι όμορφη. Μπορεί ο άλλος να ένιωθε ηθικά πως αυτή ήταν η υποχρέωσή του, αλλά ήταν λάθος.

Νανά Καραγιάννη

Ποια ήταν η Νανά Καραγιάννη που πέθανε το 2017

Την γνωρίσαμε στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην ανατρεπτική για εκείνα τα χρόνια εκπομπή "Μύθοι και πραγματικότητα" και έπειτα συμμετείχε και σε άλλες εκπομπές στο πάνελ τους ως σχολιάστρια.

Δεκαπέντε χρονών γράφεται σε πρακτορείο μοντέλων λέγοντας ψέματα ότι έχει κλείσει τα 18.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής της έδωσε μεγάλη μάχη για να αντιμετωπίσει τη νευρική ανορεξία και η εικόνα της δε θύμιζε σε τίποτα το λαμπερό κορίτσι που ξέραμε παλιά. Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, είχε ανάγκη για αγάπη και θαυμασμό.

Δείτε εδώ την τελευταία συνέντευξη της Νανάς Καραγιάννη που δεν πρόλαβε να δημοσιευθεί πριν το θάνατό της.