Δημήτρης Παπανώτας: Το επτασφράγιστο μυστικό για την ηλικία του και ο θάνατος που τον στιγμάτισε

Ποιος είναι ο επικριτικός δημοσιογράφος που προκαλεί πολλά beef

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Καυστικός, επικριτικός και με ιδιαίτερο χιούμορ, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας, έχει λιώσει πολλές σόλες παπουτσιών στα τηλεοπτικά πλατό και καθόλου δεν νοιάζεται, για όσους του κουνάνε κατά καιρούς το δάχτυλο για κάποιες άστοχες δηλώσεις του, ούτε και κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, βγαίνει ευθέως και ανταπαντά.

Το μόνο που κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό, είναι η ηλικία του, που επιμένει να μην την αποκαλύπτει ακόμα και στις επίμονες ερωτήσεις των συνεργατών του στο “Happy day”.

Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει σπουδάσει κτηνιατρική στο ΑΠΘ και ήταν συμφοιτητής με τον CEO της Pfizer, τον Αλβέρτο Μπουρλά.

Η ζωή του ποτέ δεν ήταν... μύθος αλλά πραγματικότητα. Τελειώνοντας την κτηνιατρική χρειαζόταν δουλειά και επειδή έτυχε τότε να ανοίγουν οι πρώτοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, εργάστηκε σαν συντάκτης δελτίων στον ΑΝΤ1 97,1 και κάπως έτσι ήρθε ο έρωτας με την δημοσιογραφία, την τηλεόραση και όλα τα άλλα. Οι “Μύθοι και πραγματικότητα”, η εκπομπή του στο New channel τον έκανε γνωστό. Ο Παπανώτας είχε την ιδέα, σε μια εποχή που το lifestyle, τα club και η ντίσκο μουσική ήταν σε άνθιση, να τα αναδείξει στην τηλεόραση – πολύ μπροστά για τότε. Το κατάφερε όμως και μάλιστα με επιτυχία.

Δημήτρης Παπανώτας: Από την απομόνωση στην βραχονησίδα, στο “Happy day”

Έχει ζήσει και σε μια βραχονησίδα κοντά στην Εύβοια, μόνος του για πολύ καιρό, απομονωμένος μέχρι να πάει στο “Happy day” και να γίνει βασικό μέλος της παρέας. Τώρα μένει σε ένα σπίτι στην Βραυρώνα, κοντά στην θάλασσα και έχει βάλει σε προτεραιότητα την ηρεμία και την ησυχία του, σκαλίζει τον κήπο του και ασχολείται με τα σκυλιά του. Όσο και εάν φαίνεται απρόσιτος και δηκτικός, άλλο τόσο στην πραγματικότητα είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους και κολλητούς φίλους του.

Ο δημοσιογράφος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Οδηγός Καλής Ζωής”, του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στις 24/1/2021, έχει αναφερθεί στις δικές του περιόδους θλίψης αλλά και στους τρόπους που έχει βρει για να τις διαχειρίζεται και έχει πει: “Δεν θέλω πολλές επαφές με τους ανθρώπους όταν είμαι στενοχωρημένος για να μην τους περάσω την αρνητική μου ενέργεια. Δηλαδή, νιώθω υποχρέωση, όταν θα βρεθώ σε μια παρέα να μην είμαι στα down μου, να είμαι καλά. Άρα κόβω τις πολλές κοινωνικές επαφές. Αλλά γεμίζω την ημέρα μου με πράγματα που με ενδιαφέρουν. Όλα αντιμετωπίζονται, εκτός από τα πολύ σοβαρά, για τα οποία οφείλεις να δώσεις την μάχη σου.”

Η προσωπική του ζωή και ο θάνατος της συντρόφου του

Ο Δημήτρης Παπανώτας εκτός από την ηλικία του αποφεύγει να μιλάει και για την προσωπική του ζωή. Δυο φορές έκανε την εξαίρεση, η πρώτη στον Θέμη Γεωργαντά όπου είχε πάει σαν καλεσμένος στο “After dark” και η δεύτερη στο περιοδικό You.

Δείτε επίσης: Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ - Οι ηθοποιοί και οι παρουσιαστές που περιλαμβάνονται

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά είχε κάνει πιπεράτες αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή. Συγκεκριμένα στο εξομολογητήριο, είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει σεξ στην κεντρική λεωφόρο στο Χαλάνδρι με κόρη γιατρού, ενώ μάλιστα οι οδηγοί ταξί κατάλαβαν ποιος είναι και του φώναζαν.

Δες το βίντεο από 9:27 – 10:10

Ακολούθησαν στην συνέχεια πολλά σχόλια και μάλιστα ένας του έγραψε: “σιγά μην ήταν κόρη...”. Εκείνος στην σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Κακογιάννη στο YOU έκανε μια αποκάλυψη για την σχέση του με την συνεργάτη του στους “Μύθους και πραγματικότητα”, Νανά Καραγιάννη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 42 χρόνων και είπε: “Ήταν ένας ακόμα ηλίθιος ανάμεσα στους χιλιάδες. Δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ήταν γκόμενος δεν μασάω. Όποιος νομίζει ότι μου συμβαίνει οτιδήποτε μπορώ να του απαντήσω. Υπήρχαν σχέσεις μου με κοπέλες οι οποίες ήταν γνωστές και κανείς δεν έγραψε για αυτές. Τους έλεγε η Νανά Καραγιάννη που ήμασταν ζευγάρι για 4-5 χρόνια “είμαστε με τον Δημήτρη” και της έλεγαν “αποκλείεται”.

Παπανώτας Καραγιάννη

Τα beef του ανάβουν φωτιές!

Έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο διαφόρων επωνύμων και έχει ξεσηκώσει σάλο για τις δηλώσεις του. Τις περισσότερες φορές δεν κάνει πίσω και απαντά. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις... Τι δεν έχει πει το στόμα του για την Μπέττυ Μαγγίρα, για την Νόνη Δούνια, για την Μαρία Σολωμού, για την Έλενα Χριστοπούλου, για τον Αντρέα Μικρούτσικο, για τον Δημήτρη Μακαλιά, και άλλους πολλούς.

Ο κατάλογος ονομάτων είναι μεγάλος και πιθανόν συνεχίζεται. Πρόσφατα ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε νέα θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, μιλώντας για την Νόνη Δούνια, κάτι που προκάλεσε και την αποπομπή από το ψηφοδέλτιο. “Η κυρία Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει όλοι τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών σε οτιδήποτε μιλάμε. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία γιατί δεν ζούμε στο Ιράν, ζούμε στην Ευρωπαική Ένωση”, ενώ λίγο καιρό πριν είχε πει: “Η κυρία Δούνια να έχει καλή επιτυχία στην Βουλή και να τους μάθει εκεί μόντελινγκ”

Τα λόγια αυτά έφεραν ορυμαγδό αντιδράσεων στα social media με πολλές υποψήφιες γυναίκες από τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρούν και να τις χαρακτηρίζουν απαράδεκτες. Μεταξύ αυτών και η Δώρα Τσαμπάζη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε ο Δημήτρης Παπανώτας να παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι ανήθικο!» - Ξέσπασε δημόσια μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας: «Χθες που μιλήσαμε μου είπε ότι...» - Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη διαγραφή από το ΣΥΡΙΖΑ

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: Αναγνωρισμένος επιστήμονας και συγγραφέας

Κώστας Φραγκολιάς: «Ντροπή!» - Έξαλλος με την διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: «Καλή τύχη τους εύχομαι και φιλάκια» - Οι πρώτες του δηλώσεις για τη διαγραφή του από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Δημήτρης Παπανώτας: Η Σοφία Μπεκατώρου απαντάει στις δηλώσεις του για τη βία κατά των γυναικών - Η νέα του αντίδραση

Δώρα Τσαμπάζη κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, αν θεωρεί ότι παρερμηνεύτηκε»