Η σχέση που έχει η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά εξαιτίας της έντονης διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους με αφορμή τη συναυλία της τραγουδίστριας στο ΟΑΚΑ. Έπειτα από δεκαετίες κοινής πορείας, έρωτα, γάμου και μιας μουσικής συνεργασίας που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία, οι δύο καλλιτέχνες ανταλλάσσουν δημόσια τοποθετήσεις για τη ρήξη τους, φέρνοντας στο προσκήνιο διαφορετικές εκδοχές για όσα συνέβησαν.
Πολύ πριν από τη σημερινή σύγκρουση, ωστόσο, η ιστορία τους είχε και στιγμές που ξεπερνούσαν τη μουσική και τη σκηνή. Μία από αυτές αποκάλυψε η ίδια η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της το 2021, όταν θυμήθηκε ένα περιστατικό από το βράδυ πριν γεννήσει την κόρη τους, Σοφία. Τότε, ο Νίκος Καρβέλας έκανε κάτι που η τραγουδίστρια θυμόταν ακόμη και χρόνια αργότερα: πήρε την κιθάρα του και έγραψε ένα τραγούδι για να την καθησυχάσει, το οποίο, όπως φαίνεται, δεν κατάφεραν ποτέ να εντοπίσουν ξανά.

Βίσση: Η μεγάλη απόφαση μετά τον «πόλεμο» με τον Καρβέλα! Η αποκάλυψη της Κουτσελίνη και η εμπλοκή της κόρης τους, Σοφίας
Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει το άγνωστο τραγούδι του Καρβέλα
Η Άννα Βίσση είχε περιγράψει πως, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τη Σοφία, ένιωθε έντονο φόβο. Επρόκειτο να υποβληθεί σε καισαρική και η αγωνία της ήταν τόσο μεγάλη, ώστε, όπως είχε εξομολογηθεί, έκλαιγε όλο το βράδυ, φοβούμενη ακόμη και για τη ζωή της.
Μέσα σε αυτή την κατάσταση, ο Νίκος Καρβέλας προσπάθησε να την ηρεμήσει με τον δικό του τρόπο. Πήρε την κιθάρα του, κάθισε δίπλα της και άρχισε να γράφει ένα τραγούδι για το παιδί που περίμεναν. Η σύνθεση δεν ήταν ένα κομμάτι που προοριζόταν για κάποια δισκογραφική δουλειά, αλλά μια προσωπική στιγμή ανάμεσα στους δύο τους, λίγο πριν γίνουν γονείς.

«Έχω πολλά να θυμάμαι και να συγκινούμαι, ειπωμένα από τον Νίκο. Από τα πιο ωραία όμως ήταν ένα τραγούδι που έγραψε το προηγούμενο βράδυ που θα γεννούσα τη Σοφία. Θυμάμαι ότι φοβόμουν πολύ, με περίμενε καισαρική και έκλαιγα όλο το βράδυ. Καθόταν δίπλα μου με μια κιθάρα και έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι, τόσο απλό που με ησύχαζε για να μη φοβάμαι. Ονόμαζε το παιδί μας “A little you and me”», είπε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα εν έτει 2020 σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και τη Μαρία Λεμονιά.

Το τραγούδι παραμένει μέχρι σήμερα μια σύνθεση για την οποία γνωρίζουμε μέσα από την αφήγησή της, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν σώζεται κάπου η αρχική ηχογράφηση. Η Σοφία Καρβέλα γεννήθηκε το 1983, επισφραγίζοντας μια σημαντική περίοδο στη ζωή της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Και μπορεί το συγκεκριμένο τραγούδι να μην εντοπίστηκε ποτέ, η ιστορία του παραμένει μία από τις πιο προσωπικές αποκαλύψεις της τραγουδίστριας για τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής και της καριέρας της.




">
">
">
">
">
">
">
">