Η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο το καλοκαίρι του 2009 στα Άχλα της Άνδρου, σε μια περίοδο που η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλη αλλαγή, αφού περνούσε κρίση στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. Εκείνη την εποχή ο επιχειρηματίας ήταν ένα πρόσωπο σχεδόν άγνωστο στο ευρύ κοινό και δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο της ελληνικής showbiz.

Ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο και ο δυνατός έρωτας με τον Ματέο Παντζόπουλο

Ανδρέας Μικρούτσικος, Ελένη Μενεγάκη, Γιάννης Λάτσιος

Αφού πήρε διαζύγιο από τον ισχυρό άνδρα της ελληνικής τηλεόρασης, η γνωριμία τους εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν δυνατό έρωτα. Τότε, μάλιστα, είχαν εκδώσει ανακοίνωση που έγραφε χαρακτηριστικά:

«Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους»

Παρότι στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σύντομα έγιναν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος

Οι κοινές εμφανίσεις τους, τα ταξίδια αλλά και οι στιγμές που μοιράζονταν στον επίγειο παράδεισό τους, την Άνδρο – ένα νησί που συνδέθηκε πολύ με τη σχέση τους – τροφοδοτούσαν συνεχώς το ενδιαφέρον των media.

O κρυφός γάμος του ζευγαριού

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος

Με τα χρόνια, η σχέση τους δυνάμωνε όλο και περισσότερο και τον Φεβρουάριο του 2015 το ζευγάρι έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση του. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια τελετή που κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να διαρρεύσουν φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος
Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή της, η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Το πιο δυνατό πράγμα μας είναι η οικογένεια. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει την πραγματική αγάπη».

Η γέννηση της κόρης τους, Μαρίνας

Την ίδια χρονιά -και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2015- ολοκληρώθηκε και η οικογενειακή τους ευτυχία, καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η μικρή Μαρίνα, που αποτελεί το πρώτο παιδί του ζευγαριού και το τέταρτο παιδί της παρουσιάστριας. Σας θυμίζουμε ότι η ίδια έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Λάτσιο τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Η Ελένη Μενεγάκη με την Μαρίνα και τον Ματέο Παντζόπουλο

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, το ζευγάρι περνά μεγάλο μέρος του χρόνου του στην Άνδρο, όπου έχουν δημιουργήσει τη δική τους καθημερινότητα μακριά από την ένταση της Αθήνας, μιας κι εκεί -και συγκεκριμένα στα Άχλα- διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα ο Ματέο Παντζόπουλος.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος
Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα στο YOUWEEKLY.GR, υπάρχει μια έντονη φημολογία που μιλάει για σοβαρή κρίση στον γάμο τους – που έχει οδηγήσει στην απομάκρυνση του ζευγαριού.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος

Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος: «Πρόκειται για σοβαρές πληροφορίες που, προς το παρόν, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες για αυτό και απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση, για ένα ζευγάρι με μια βαθιά προσωπική σχέση και έναν έρωτα που δεν φάνηκε μέσα στα χρόνια να αντιμετωπίζει παρόμοιους κλυδωνισμούς σε όλη την πορεία του.

Οι φήμες για την κρίση στον γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, δεν βασίζονται σε ένα μόνο γεγονός, αλλά σε μια σειρά γεγονότων που προκάλεσαν ερωτήματα.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι δεν έχει πραγματοποιήσει δημόσιες εμφανίσεις μαζί, χωρίς όμως αυτό από μόνο του να αποτελεί απόδειξη απομάκρυνσης, διόλου απίθανο να προστατεύουν την ιδιωτικότητά τους. Επίσης, η απουσία κοινών εξόδων δεν συνδέεται ούτε με το πρόσφατο ταξίδι της παρουσιάστριας στην Ιρλανδία, το οποίο έγινε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους».

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ.