Survivor 2: Πρώην παίκτρια κατακεραυνώνει τον Τούρκο παραγωγό και ξεσκίζει το παιχνίδι...

Survivor 2: Πρώην παίκτρια κατακεραυνώνει τον Τούρκο παραγωγό και ξεσκίζει το παιχνίδι...

Για ακόμη μια φορά το ρεπορτάζ του Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε!

Όπως σας είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες πρώτοι από όλους (δείτε εδώ) η Ειρήνη Κολιδά δέχθηκε πρόταση από τον ΣΚΑΙ να συμμετέχει στο Survivor 2 καθώς το τροχαίο που είχε διαδραματιστεί πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο και τα τραύματα από αυτό την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Χθες λοιπόν βγήκε στην δημοσιότητα πως η Ειρήνη Κολιδά τελικά δεν θα μπει στο παιχνίδι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καθώς ο γιατρός της το απαγόρευσε. (Δείτε εδώ)

Η ίδια επειδή δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα μετά από αυτά θέλησε να απαντήσει με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δείτε ακόμη: Χαμός στο Survivor 2: Το μεγαλύτερο όνομα στη ιστορία μπαίνει στο ριάλιτι ...

«ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ survivor 2… ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΓAΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Κ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ HΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝEΒΕΙ ΤΟ ΑΤYΧΗΜΑ ,Η ΠΑΡΑΓΩΓH ΔΕΝ ΝΟΙAΣΤΗΚΕ ΣΤΙΓΜH ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞEΛΘΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΕAΝ ΠΟΝAΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓAΖΩ ΠEΡΑ.OΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡA ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦHΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤA ΑΔYΝΑΤΗ ΤΗΝ ΣΚEΨΗ ΚΑΙ ΜOΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦHΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.», έγραψε χαρακτηριστικά!Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: