Survivor 2: H πρόταση γάμου, η άβαφη Φαρμάκη, ο Ντάνος από το Lidl και οι ικανότητες της Χατζίδου! Όσα είδαμε στην πρεμιέρα (Βίντεο)

Survivor 2: H πρόταση γάμου, η άβαφη Φαρμάκη, ο Ντάνος από το Lidl και οι ικανότητες της Χατζίδου! Όσα είδαμε στην πρεμιέρα (Βίντεο)

Eίναι γεγονός! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που την περσινή τηλεοπτική σεζόν είχε χτυπήσει κόκκινο στα μηχανάκια της τηλεθέασης και είχε προκαλέσει φρενίτιδα στο κοινό επέστρεψε και...

Και τα πράγματα γενικά δεν ξέρουμε πως θα πάνε! Η πρεμιέρα αν μη τι άλλο είχε πολύ... γέλιο! Η γνωριμία με τους παίκτες και το πρώτο αγώνισμα ήταν εξαιρετική, ο Τανιμανίδης ήταν ο γνωστός Σάκης που όλοι... λατρέψαμε και τα λόγια είναι περιττά. Το Youweekly.gr όπως και πέρυσι έτσι και φέτος επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με το spoiler του (Survivor 2: Ποιος κέρδισε το πρώτο αγώνισμα! Μεγάλη επιβεβαίωση του Youweekly.gr!) και εννοείται πως παρακάτω θα δείτε όλα τα higlights της βραδιάς. διαβάστε παρακάτω...

Οι παίκτες αποχαιρέτισαν τις οικογένειές τους για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο και το επεισόδιο του Survivor 2 ξεκίνησε με αυτά τα αποσπάσματα!

Οι τηλεθεατές ήρθαν αντιμέτωποι με μια άκρως συγκινητική στιγμή την ώρα που ο Γιάννης Τσίλης, ο αθλητής κωπηλασίας, αποχαιρετούσε τους δικούς του!

Ξαφνικά αφήνει την βαλίτσα και λέει: "Δεν θέλω να φύγω και να έχω εκκρεμότητες" κοιτάει την κοπέλα του, βγάζει τομονόπετρο και γονατίζει μπριστά της ζητώντας της να τον παντρευτεί!

Εκείνη κλαμένη του είπε φυσικά ναι και έπεσε στην αγκαλιά του! Έπειτα ο Γιάννης μπήκε στο βανάκι κι έφυγε! Δείτε την συγκινητική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε τους παίκτες του Survivor 2 μόλις έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο!

Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα παραμείνουν εκεί για 6 μήνες, ότι θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν και πως εκεί θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία!

Ωστόσο, μια ανακοίνωση του Σάκη άγχωσε και τάραξε και τους 24 παίκτες μιας και ο ίδιος αποκάλυψε ότι το φετινό Survivor η παραγωγή το έχει κάνει μακράν πιο δύσκολο από το πρώτο και ότι έχουν δει δεν θα ισχύει!

Τα δώρα μεγάλα, τα αγωνίσματα πιο δύσκολα και η πίεση πιο μεγάλη! Δείτε την ανακοίνωση και την αντίδραση των παικτών στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης: Survivor 2: Ξεκίνησε το γλέντι στο Twitter! Σχόλια μέχρι δακρύων! Η Ξένια των Rec, ο ξόφαλτσος Ντάνος και το μαγιό του Χρανιώτη που έκανε επανεμφάνιση!

Ίσως είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην σχέση του με τη Λάουρα Νάργες! Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο που μάλλον περίμενε να πάει στον Άγιο Δομίνικο για να κάνει τα αποκαλυπτήρια!

Την αρχή έκανε ο Τανιμανίδης, ο οποίος τον ρώτησε: "Θέλω να μου πεις τι σου είπε η κοπέλα σου, η Λάουρα που την είχαμε πέρυσι, για το παιχνίδι και το τι σε περιμένει"!

Αρχικά, ο Μιχάλης αιφνιδιάστηκε, χαμογέλασε και απάντησε: "Θέλω να της πω ότι προς στιγμήν είμαι καλά και να μην ανησυχεί! Τώρα το τι άλλο μου είπε ή το τι πρέπει να προσέξω δεν θα σας το αποκαλύψω, θα το πω μόνο στην ομάδα μου"! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εντάξει, οι γυναίκες γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως αν βγάλουμε το μακιγιάζ δεν είμαστε το ίδιο εντυπωσιακές, όμως οι άντρες τηλεθεατές σίγουρα θα έπαθαν ένα σοκ!

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, στην οποία γύρισε ξαφνικά η κάμερα και προς στιγμήν νομίζαμε ότι είναι άλλη! Λίγο το τατουάζ στο φρύδι, λίγο το μέικ απ που εξαφανίστηκε, η εικόνα αυτή δεν θύμιζε σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα που βλέπαμε να ποζάρει στα εξώφυλλα των αντρικών περιοδικών!

Όπως και να 'χει παραμένει ένα γλυκό κορίτσι αλλά εμείς στο Youweekly.gr καταλαβαίνετε ότι τα σχολιάζουμε όλα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Survivor 2 ξεκίνησε με τον αποχαιρετισμό των παικτών από τις οικογένειές τους στο αεροδρόμιο!

Τον Μιχάλη Μουρούτσο τον συνόδευσαν οι φίλοι του αλλά και η σύντροφός του, Λάουρα Νάργες, η οποία ξέσπασε σε κλάματα, έπεσε στην αγκαλιά του και δεν τον άφηνε να φύγει!

Μέσα στα κλάματά της ακούστηκε να του λέει: "Πού θα πάω μόνη μου τώρα εγώ;", ενώ ο Μιχάλης συγκινημένος για να την κάνει να σταματήσει της είπε να μπει στην βαλίτσα του για να την πάρει μαζί του1 Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη και το πολυπόθητο σημερινό πρώτο έπαθλο στο Survivor.

Όποια ομάδα νικήσει στο σημερινό αγώνισμα του Survivor θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει τα πρώτα είδη επιβίωσης και την "στέγη" τους!

Οι παίκτες θα διεκδικήσουν sleeping-bags, παγούρια και όλα τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος πριν ξεκινήσει το αγώνισμα έκανε δηλώσεις... θα σκίσει... θα ξεσκίσει... θα φάει τα σίδερα... την άμμο.... και τους συμπαίκτες του μαζί!

Ωστόσο, στο αγώνισμα αποδείχθηκε Ντάνος από τα Lidl μιας και δεν κατάφερε να κερδίσει τον συμπαίκτη όσο και αν το πάλεψε, όσο μπορούσε.

Τελειώνοντας το αγώνισμα και αφού έχει χάσει, με την αυτοπεποίθηση του "Ντάνου α λα ιμιτασιόν" πλησίασε την ομάδα του και είπε: "Εντάξει δεν κουράστηκα!", και μόλις έπεσε η πίτσα από τα χέρια μας καθώς σκάσαμε στα γέλια. Νάσο, παρ'όλα αυτά σ'αγαπάμε... Η ευχή του Ντάνου σε ακολουθεί!Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε αλλά δεν θέλαμε να σας προκαταβάλουμε πριν το δείτε μόνοι σας!

Και στην έναρξη λοιπόν κατέφτασε προκαταβολικά κουρασμένη η Ελένη Χατζίδου, η οποία απέδειξε ότι το πνεύμα της Λάουρας είναι ακόμη στον Άγιο Δομίνικο και στοίχειωσε το σώμα της τραγουδίστριας.

Με το ξεκίνημα η Ελένη μας έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και αποφασισμένη να σπάσει το ρεκόρ της Λάουρα! Αν νιώθετε έτοιμοι να παρακολουθήσετε το ρεκόρ αργοπορίας και αν είστε δυνατοί οργανισμοί κάντε το 'κλικ" στο βίντεο που ακολουθεί:

Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν στον πρώτο στίβο μάχης και έπειτα επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τις καλύβες τους!

Στην παραλία των Διάσημων, όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε έγινε το αδιανόητο! Οι άντρες της ομάδας ψάχνοντας για φαγητό και φύλλα για να στήσουν το κατάλυμά τους, ξεκίνησαν να κόβουν έναν κοκοφοίνικα, ο οποίος όπως είπαν είχε πάνω πολλές καρύδες!

Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν και δεν σκέφτηκαν καν είναι πως οι καρύδες αν δεν πέσουν από μόνες τους, είναι άγουρες και δεν μπορούν να τις φάνε! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί στο αποψινό αγώνισμα του Survivor 2 η ομάδα που θα κέρδιζε θα ήταν οι Μαχητές. (Survivor 2 - Διαρροή: Ποιος κερδίζει το πρώτο αγώνισμα; Τι θα δούμε σήμερα...)

πέσαμε μέσα διασταυρώνοντας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο και ρεπορτάζ του Youweekly.gr. Εκτός από αυτή την πληροφορία σας είχαμε δώσει και το ρεπορτάζ ότι το "βαρίδι" για τους Διάσημους θα ήταν ο παίκτης Στέλιος Κρητικός.

Δείτε επίσης: Survivor 2: "Την Χατζίδου λογικά την συμβούλεψε η Λάουρα": Το Twitter ξεφτίλισε την τραγουδίστρια!

Αποδείχθηκε ότι το ρεπορτάζ μας ήταν σωστό καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης αν και πολύ μαχητικός έκανε λάθος να αγωνιστεί στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας και γι'αυτό οι συμπαίκτες του του τόνισαν ότι υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του. (Survivor 2: Η πρώτη διαρροή! Ποιος είναι ο παίκτης "βαρίδι"στους "Διάσημους", τι έδειξε η πρώτη μέρα!) Τελικά ήταν ο μοιραίος παίκτης και η ομάδα των Διάσημων έχασε. Δείτε χαρακτηριστικά το βίντεο:

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού ετοιμάζονται να πάμε οι παίκτες και πριν τους υποδεχτεί ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν κάποιες δηλώσεις on camera!

Αίσθηση όμως προκάλεσε η Ελένη Χατζίδου με αυτό που είπε καθώς κλήθηκε να σχολιάσει τι την περιμένει στο συμβούλιο!

Η τραγουδίστρια τότε πέταξε το μαργαριτάρι της λέγοντας: "Κι επειδή νομίζω πως ήδη τα αγωνίσματα είναι πολύ πιο δύσκολα από πέρυσι, ελπίζω να μην είναι κάτι που θα μας δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την ζωή", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν σήμερα στο πρώτο συμβούλιο του νησιού και ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε τις σαρωτικές αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι!

Οι αλλαγές αυτές αφορούν τόσο τα έπαθλα όσο και τις ασυλίες των παικτών!

Ο Σάκης συγκεκριμένα ανέφερε: "Φέτος το παιχνίδι παίζεται κάπως διαφορετικά! Κάθε εβδομάδα όπως ήδη γνωρίζετε, αγωνίζεστε για κάποιο έπαθλο! Φέτος θα προστεθεί ένα νέο έπαθλο! Θα αγωνιστείτε για κάτι που θα σας λείπει πάρα πολύ! Θα έχετε την δυνατότητα να αγωνιστείτε για ένα έπαθλο που θα σας χαρίσει κάποιες ανέσεις και κάποια στοιχεία πολιτισμού! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες όμως τώρα", είπε και συνέχισε:

Δείτε επίσης: Θα σοκαριστείτε! Πόσο χρονών είναι ο Αλέξανδρος Παρθένης;

"Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι ότι η ομάδα που χάνει την ασυλία με τα μέχρι τώρα δεδομένα, παίζει κι ένα παιχνίδι ατομικής ασυλίας, όπου δύο την κερδίζουν και δεν μπορούν να ψηφιστούν! Φέτος όμως θα είναι ένας αυτός ή αυτή που θα κερδίζει την ατομική ασυλία! Ο δεύτερος παίκτης που θα παίρνει ατομική ασυλία θα βγαίνει βάση της απόδοσής σας στα αγωνίσματα! Στο τέλος της εβδομάδας ο παίκτης που τα έχει πάει καλύτερα στους αγώνες παίρνει αυτομάτως ατομική ασυλία!", είπε και πρόσθεσε λέγοντας: "Ελπίζω αυτές οι αλλαγές να μην σας κάνουν να βάλετε το προσωπικό σας συμφέρον πάνω από της ομάδας!"!

Τέλος είπε: "Θα προστεθούν και στις δύο ομάδες παίκτες που δεν έχετε γνωρίσει, που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα του παιχνιδιού! Επίσης αν κάποιος από εσάς τραυματιστεί, οι παίκτες αυτοί που περιμένουν θα προστεθούν στο παιχνίδι!" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης: Survivor 2: Η Ελεονώρα Μελέτη "γλεντάει" δημοσίως την Ελένη Χατζίδου και την απόδοσή της! Το Tweet που έγινε viral!

Ο δεύτερος κύκλος του Survivor μόλις ξεκίνησε και οι εξελίξεις είναι ήδη ραγδαίες!

Στο αυριανό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα μεταξύ Μαχητών και Διάσημων και η αγωνία θα κορυφωθεί!

Οι παίκτες γεμάτοι πάθος θα επιδοθούν σε έναν εντυπωσιακό αγώνα! Δείτε πρώτοι από όλους το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί: