Λύθηκε το μυστήριο στο Survivor! Μάθαμε το επίθετο της Ξένιας των Rec

Λύθηκε το μυστήριο στο Survivor! Μάθαμε το επίθετο της Ξένιας των Rec

Το Survivor ξεκίνησε... Όλα μαθεύτηκαν, όλες οι απορίες μας λύθηκαν αλλά ένα πράγμα έχει μείνει αναπάντητο ακόμη και σήμερα...

Μα καλά! Η Ξένια από το συγκρότημα "Rec" δεν έχει επίθετο; Ή την βάπτισαν έτσι; Ξένια Τονρέκ; Όχι... όχι... όχι... δεν είναι αυτό το επίθετο της. Διαβάστε παρακάτω..

Survivor 2: Οι δύο παίκτες που πάνε στον τελικό! Το κόλπο της παραγωγής που δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Η Ξένια είναι στην ομάδα των "Διάσημων" και από την πρώτη στιγμή μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Twitter για το ανύπαρκτο επίθετο της, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

Ωστοσο το Youweekly.gr μετά από κόπο και ιδρώτα έμαθε το επίθετο της νεαρής κοπέλας και είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε μαζί σας αλλά και να σας αποκαλύψουμε γιατί το έκανε αυτό και δεν έβαλε το δικό της.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Η προσποίηση της Κοκαλίτσας, ο νέος έρωτας στο παιχνίδι και το ξεκατίνιασμα στην ομάδα των Μαχητών (Βίντεο)

Την "Ξένια των Rec" λοιπόν, την λένε "Ξένια Evven" - "Xenia Evven" και δεν είναι από την Ελλάδα γι'αυτό γράφεται στα Αγγλικά. Και γιατί δεν το αποκαλύπτει στην καρτέλα της; Γιατί όσοι την γνωρίζουν, την γνωρίζουν από το συγκρότημα "Rec" και ταυτόχρονα γίνεται διαφήμιση στην δουλειά της.

TAGS