Ελένη Χατζίδου: Η ολική μετάλλαξη απο το fame story μέχρι το Survivor! Οι πλαστικές και η αλλαγή...

Ελένη Χατζίδου: Η ολική μετάλλαξη απο το fame story μέχρι το Survivor! Οι πλαστικές και η αλλαγή...

Αποφασισμένη να μεταμορφωθεί σε μια σούπερ σέξι ντίβα, η Ελένη Χατζίδου έσβησε μία προς μία τις ατέλειες της εμφάνισής της.

Το μακρινό 2003 ο Νίκος Μουρατίδης είχε εκδηλώσει την απόγνωσή του για την Ελένη Χατζίδου με τη φράση: «Είσαι μονίμως σαν δαρμένο σκυλί». Μία δεκαετία αργότερα, ο πάντα άτεγκτος κριτής, που έχει ταυτίσει την πύρινη γλώσσα του με τα ελληνικά talent shows, δεν θα μπορούσε να ξεστομίσει -ούτε καν να διανοηθεί- ένα παρόμοιο σχόλιο. Διότι ακόμη και αν είχε την ίδια παρόρμηση να επιπλήξει τη Βορειοελαδίτισσα τραγουδίστρια για το παραπονιάρικο ύφος της, θα δυσκολευόταν πολύ να την αναγνωρίσει - ακόμη και αν εκείνη στεκόταν ενώπιόν του, όπως τότε, στο «Pop Stars», ακόμη και αν ήταν πιο θλιμμένη κι από δαρμένο τσιουάουα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Δαλάκα: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες!

Ανάμεσα στο 2003, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση ως επίδοξη τραγουδίστρια, pop-star, show-woman κ.ο.κ., και το σήμερα, η Ελένη Χατζίδου έχει εξελιχθεί καλλιτεχνικά αλλά κυρίως εμφανισιακά: όπως μαρτυρά η συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», η σημερινή Χατζίδου θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αλλάξει όνομα και στοιχεία ταυτότητας - πρόκειται, δηλαδή, για ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Πιθανώς θέλοντας να αποδείξει πόσο σοβαρά παίρνει τον ρόλο της ως διαγωνιζόμενης στο DWTS, δεν αρκέστηκε στη σωστή αθλητική προετοιμασία, με την ενδεδειγμένη άσκηση και διατροφή. Δεν της έφτασε ούτε ένας επιδερμικός καλλωπισμός. Θέλησε τότε να κάνει την πρώτη της βαθιά πλαστική στην μύτη...

ΜΕΤΑ 2013

Προχώρησε σε βαθιές τομές, όπως η ρινοπλαστική. Συμπτωματικά ή όχι, λίγο πριν από την έναρξη του «Dancing» η μύτη της Ελένης ανασχεδιάστηκε και αναπλάστηκε, ίσως επειδή ένιωσε μειονεκτικά βλέποντας το γειτονικό στήθος, που κι αυτό είχε δεχθεί την ευλογία της πλαστικής σε παρελθόντα -αν και όχι τόσο μακρινό- χρόνο.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Οι δύο παίκτες που πάνε στον τελικό! Το κόλπο της παραγωγής που δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Πριν από μόλις τρεις μήνες, η Ελένη Χατζίδου είχε εξομολογηθεί στο «thema people» ότι ο λόγος που προέβη σε επέμβαση αναδιαμόρφωσης, ανύψωσης, διόγκωσης και στρογγυλοποίησης της θωρακικής της χώρας υπαγορεύτηκε από μια σκέψη-μοδίστρα: «Ανέκαθεν είχα την αίσθηση ότι, αν είχα μεγαλύτερο στήθος, θα έστρωναν καλύτερα τα ρούχα μου, θα μπορούσα πιο εύκολα να βάλω ένα φόρεμα». Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Χατζίδου είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, οπότε δικαιολογείται απολύτως το να προτιμά μια εγχείρηση στο σώμα από μια παραπάνω πιέτα στο φουστάνι. Εξάλλου, το σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος, σε πλήρη αντίθεση με τα ενδύματα, δύσκολα φεύγει από τη μόδα. Η σύγκριση του τύπου «πριν» και «μετά» στην περίπτωσή της παρέχει κάποια συγκλονιστικά αποτελέσματα και αποτελεί φόρο τιμής στην ανθρώπινη θέληση, καθώς και στις προόδους της τέχνης, της τεχνικής και της ιατρικής του καλλωπισμού. Αν υπήρχε κατηγορία «Αγνώριστη», η Ελένη Χατζίδου θα ήταν ήδη πρωταθλήτρια. Στήθος, μύτη, μαλλιά, δόντια έχουν υποστεί επανορθωτικό ρεκτιφιέ και επανασυναρμολόγηση, συνθέτοντας ένα ομολογουμένως καλαίσθητο και σαφώς ανώτερο του αρχικού τελικό προϊόν. Με τις καίριες και επιτυχείς παρεμβάσεις της, η Ελένη Χατζίδου άλλαξε κατηγορία, προβιβάστηκε.

Πλαστική για καλύτερη ψυχολογία

Στην πρεμιέρα του «Dancing» η Ελένη εμφανίστηκε αεράτη και σέξι, προκλητική και διεγερτική, επιδεικνύοντας τις «ποδάρες» που εκ φύσεως και άνευ παρεμβάσεων διαθέτει, ένα στοιχείο που προσπάθησε να τονίσει -έως σημείου παρεξηγήσεως- ο παρτενέρ και χορογράφος της, ο νεότατος Γιώργος Κετσερίδης. Στο δεύτερο live, όμως, φαίνεται ότι η καυτή Ελένη χτυπήθηκε από το κακό μάτι, καθώς αναγκάστηκε να περιορίσει τις εξεζητημένες χορευτικές της φιγούρες εξαιτίας τραυματισμού της στα πλευρά. Εστω κι έτσι, όμως, η λαβωμένη Σταχτοπούτα κατάφερε να γοητεύσει και να κερδίσει την παραμονή της στο show, αποφεύγοντας τα «Χειρότερα», όπως θα έλεγε και το χιτ στο οποίο η Ελένη Χατζίδου οφείλει την πρόσφατη έκρηξη που γνωρίζει η δημοτικότητά της. Επιστρέφοντας στο ζήτημα των σωματικών βελτιώσεων, είναι άγνωστο αν η Ελένη έχει κατά νου κάποιες περαιτέρω επεμβάσεις - ίσως όμως η επιτυχία της στο DWTS να την ωθήσει, ούτως ή άλλως, προς αυτή την κατεύθυνση. Λαμβάνοντας υπόψη το «σενιάρισμα» κάποιων κρίσιμων λεπτομερειών στην εμφάνισή της πριν από το show, φαντάζεται κανείς τι θα μπορούσε να κάνει αν, για παράδειγμα, έφτανε ως τον τελικό.

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Οι επικοί πανηγυρισμοί της Λάουρας Νάργες μετά τη νίκη του Μιχάλη Μουρούτσου στο αγώνισμα!

Τώρα την απολαμβάνουμε στο Survivor με τη νέα της εμφάνιση ... Ανανεωμένη και έτοιμη να εντυπωσιάσει...