Survivor 2: Οι τραυματισμοί, η κλάψα της Αγγελικής, τα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων (Βίντεο)

Survivor 2: Οι τραυματισμοί, η κλάψα της Αγγελικής, τα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων (Βίντεο)

To πρώτο αγώνισμα για την ασυλία παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μπορεί το Survivor 2 να βρίσκεται στον αέρα εδώ και τρεις ημέρες όμως όπως φαίνεται αυτά τα λίγα 24ωρα είναι αρκετά για να δημιουργηθούν κόντρες και ευτράπελα ανάμεσα στις ομάδες! Πάμε να δούμε παρακάτω τα highlights του επεισοδίου που έπαιξε εχθές έτσι όπως μόνο το Youweekly.gr τα έχει σημειώσει. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επισης: Survivor 2 trailer: Η Χατζίδου "καρφώνει" τους συμπαίκτες της! Μπαίνει η Σπυροπούλου στο παιχνίδι και γίνεται κόλαση! (Βίντεο)

Και σήμερα όπως και χθες το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας πει πριν το επεισόδιο ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ασυλία!

Όπως σας γράψαμε και θα συνεχίσουμε να σας γράφουμε μέχρι να καταλάβετε το βαθμό τις δυσκολίας για να βγαίνουν αυτές οι διαρροές, προσπαθούμε πάντα επιστρατεύοντας όλες τις γνωριμίες μας να έχουμε ένα έγκυρο σπόιλερ, πάντα όμως με το ρίσκο γιατί είναι βασισμένο στο ρεπορτάζ!

Και πάμε στο θέμα μας...Αρχικά να σας πούμε ότι η μάχη σήμερα θα κριθεί στον πόντο και το αγώνισμα θα εξελιχθεί σε ντέρμπι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η ομάδα που κερδίζει την ασυλία είναι οι Μαχητές! Όπως φαίνεται οι Μαχητές συνεχίζουν το σερί νικών και αναγκάζουν τους Διάσημους να διώξουν έναν παίκτη τους και να τον στείλουν στην Ελλάδα!

Με επιφύλαξη σας γράφουμε το σκορ, το οποίο αναφέρει ότι θα έρθει στο 10-9! Το σίγουρο είναι ότι οι νικητές της ασυλίας σήμερα είναι οι Μαχητές! Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο άρθρο! Μέχρι τότε να περνάτε καλά!

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν πρόκειται για έναν νέο έρωτα ή απλώς οικειότητα λόγω των συνθηκών!

Αυτό που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο είναι πως δύο παίκτες λίγο πριν κοιμηθούν χαϊδεύονταν κάτω από τα σκεπάσματα, ωστόσο δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ξεκάθαρα για ποιους παίκτες πρόκειται!

Στο σημερινό επεισόδιο με την έναρξη αυτού τα ερωτηματικά λύθηκαν μιας και οι παίκτες που χαϊδεύονταν ήταν ο Ηλίας και η Μαρίνα! Δύο παιδιά που σε καμία περίπτωση δεν μας έχουν δείξει αυτή την οικειότητα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης: Survivor 2: Το ξέσπασμα στο Twitter, η δυσαρέσκεια του κοινού και οι βαρετοί παίκτες!

Η Βιργινία από την ομάδα των Μαχητών λίγο πριν πάει στον αγωνιστικό χώρο πέταξε το καρφί του αιώνα για τις αγωνιστικές ικανότητες της Όλγας Φαρμάκη, και με το δίκιο της φυσικά καθώς όλοι είχαμε την ίδια γνώμη!

Μιας και όλοι περίμεναν ότι η Όλγα θα σέρνεται κι όμως έδειξε ότι είναι πολύ δυνατή παίκτρια, ανατρέποντας τα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής!

Η Βιργινία είπε χαρακτηριστικά: "Πρέπει να προσέχουμε γιατί κάποιοι παίκτες που δεν το περιμέναμε βγήκαν πολύ δυνατοί και πρέπει να βάλουμε κι εμείς τα δυνατά μας"!

Όπως καταλαβαίνετε ήταν ξεκάθαρα καρφί για την Όλγα Φαρμάκη, η οποία τους έδειξε τα δόντια της! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αγώνας ασυλίας σήμερα, ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες, μιας και καμία ομάδα δεν θέλει να διώξει κανέναν παίκτη!

Όμως, η ομάδα των Μαχητών είχε μια άτυχη στιγμή καθώς ένας παίκτης τους τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να φύγει εκτός παιχνιδιού!

Ο λόγος για τον Νίκο Θωμά, ο οποίος χτύπησε το πόδι του σε μια απότομη κίνηση που έκανε περνώντας την γέφυρα, σταμάτησε στη μέση της πισίνας, άρχισε να φωνάζει, ενώ έτρεξαν κοντά του οι γιατροί!

Φυσικά και ο παίκτης των Διάσημων σταμάτησε και ο γύρος ακυρώθηκε! Ο Νίκος Θωμάς τύλιξε το πόδι του με γάζες κι έμεινε εκτός αγωνίσματος! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες και τους φίλους του Survivor, στην αρχή του παιχνιδιού σας έδωσε την διαρροή για το ποιος θα κερδίσει, αλλά και το σκορ! (Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα! Με τι σκορ;)

Κέρδισαν οι Μαχητές φυσικά όπως σας είχαμε πει με σκορ 10-9 και είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, όπως και η τρίτη συνεχόμενη επιβεβαίωση του site μας που επιβεβαιώνετε πανηγυρικά! Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των Μαχητών:

Αγώνας ασυλίας σήμερα, ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες, μιας και καμία ομάδα δεν θέλει να διώξει κανέναν παίκτη!

Όμως, η ομάδα των Μαχητών είχε ακόμη μια άτυχη στιγμή καθώς ένας παίκτης τους τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα!

Ο λόγος για τον Ηλία, ο οποίος έδωσε την νίκη στην ομάδα του, αλλά όπως είπε ο ίδιος του βγήκε ο ώμος! Ο παίκτης έβαλε τον ώμο του ξανά στη θέση του, οι συμπαίκτες του έτρεξαν καταπάνω του και φώναξαν τον γιατρό, ο οποίος δεν χρειάστηκε τελικά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Και σήμερα όπως και χθες το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας πει πριν το επεισόδιο ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ασυλία! (Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα! Με τι σκορ;)

Όπως σας γράψαμε και θα συνεχίσουμε να σας γράφουμε μέχρι να καταλάβετε το βαθμό της δυσκολίας για να βγαίνουν αυτές οι διαρροές, προσπαθούμε πάντα επιστρατεύοντας όλες τις γνωριμίες μας να έχουμε ένα έγκυρο σπόιλερ!

Όπως λοιπόν σας ενημερώσαμε με προηγούμενο ρεπορτάζ οι Διάσημοι θα χάσουν την ασυλία και θα αναγκαστούν να βγάλουν τρεις υποψήφιους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και θα είναι υποψήφιοι είναι η Ελένη Χατζίδου, ο Αλέξανδρος Παρθένης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος!

Μάλλον η kick boxer, η Αγγελική των Μαχητών, είναι η γκρινιάρα του φετινού Survivor και δεν είναι ευχαριστημένη με τίποτα!

Αφού στο επεισόδιο της Δευτέρας έθαψε τους συμπαίκτες της με τον Θοδωρή, σήμερα ξέσπασε πάλι για όλους!

Μιλώντας στην κάμερα λοιπόν η Αγγελική τα έβαλε με τους υπόλοιπους Μαχητές λέγοντας χαρακτηριστικά: "Οι συμπαίκτες μου θεωρούν ότι αν κάποιος χάσει στον πρώτο αγώνα στον δεύτερο πρέπει να μπει κάποιος που έχει κερδίσει ή που δεν έχει δοκιμαστεί, αλλά παρατήρησα ότι αθλήτριες που είχαν χάσει στον πρώτο αγώνα, ξαναέπαιξαν και δεύτερη φορά και ξαναέχασαν!

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι αν χάσεις μια φορά δεν πρέπει να μην σου ξαναδοθεί η ευκαιρία να ξαναπαίξεις! Γιατί το να είσαι καλός αθλητής και να χάνεις εκεί δεν λέει κάτι για την καριέρα σου"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης: Survivor Twiiter: "Γλέντι" στο διαδίκτυο! "Ολγα Φαρμακη περιμέναμε να δουμε πολυ περισσότερο βυζί από εσένα! Απαράδεκτη"

Αγώνα ασυλίας έπαιξαν σήμερα οι παίκτες στο Survivor, έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες, καθώς καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει κάποιον παίκτη της!

Η ομάδα που έχασε τελικά ήταν αυτή των Διάσημων κι έτσι ακολούθησε και ο αγώνας της ατομικής ασυλίας!

Όπως είχε ενημερώσει ο Σάκης Τανιμανίδης ο παίκτης που θα κερδίζει σε αγώνισμα ατομικής ασυλίας θα είναι ένας καθώς ο άλλος θα βγαίνει με βάση τις επιδόσεις του την εκάστοτε εβδομάδα!

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, η καλύτερη όλων ήταν η...Όλγα Φαρμάκη! Σίγουρα αυτό δεν το περίμενε κανείς, ούτε και η ίδια όπως είπε αφού είχε στο μυαλό της πως καλύτερη ήταν η Κατερίνα Δαλάκα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αγώνα ασυλίας έπαιξαν σήμερα οι παίκτες στο Survivor, έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες, καθώς καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει κάποιον παίκτη της!

Η ομάδα που έχασε τελικά ήταν αυτή των Διάσημων κι έτσι ακολούθησε και ο αγώνας της ατομικής ασυλίας!

Όπως είχε ενημερώσει ο Σάκης Τανιμανίδης ο παίκτης που θα κερδίζει σε αγώνισμα ατομικής ασυλίας θα είναι ένας καθώς ο άλλος θα βγαίνει με βάση τις επιδόσεις του την εκάστοτε εβδομάδα!

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, η καλύτερη όλων ήταν η...Όλγα Φαρμάκη! Ο παίκτης όμως που κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας για φέτος είναι η Μαρία Σαμαρινού, η πρωταθλήτρια αλπικού σκι! Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες και τους φίλους του Survivor, στην αρχή του παιχνιδιού σας έδωσε την διαρροή για το ποιος θα κερδίσει σήμερα την ασυλία, αλλά και το σκορ!(Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα! Με τι σκορ;)

Κέρδισαν οι Μαχητές φυσικά όπως σας είχαμε πει με σκορ 10-9 και είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, όπως και η τρίτη συνεχόμενη επιβεβαίωση του site μας που επιβεβαιώνετε πανηγυρικά!

Ακόμη, το Youweekly.gr σας έδωσε κι ένα δεύτερο σπόιλερ σήμερα στο οποίο σας ανέφερε ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση! (Survivor 2 - Διαρροή Vol2: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!)

Οι τρεις υποψήφιοι λοιπόν όπως σας γράψαμε νωρίτερα, είναι η Ελένη Χατζίδου από την ψηφοφορία που έγινε από τους συμπαίκτες της και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, τον οποίο υπέδειξε η Όλγα Φαρμάκη και ο Αλέξανδρος Παρθένης, τον οποίο υπέδειξε η Μαρία Σαμαρινού! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: