Survivor 2: H αγενέστατη κίνηση της Σπυροπούλου, οι προκλητικές σκηνές, η ανατροπή στο αγώνισμα και ο παίκτης που αποχώρησε (Βίντεο)

Survivor 2: H αγενέστατη κίνηση της Σπυροπούλου, οι προκλητικές σκηνές, η ανατροπή στο αγώνισμα και ο παίκτης που αποχώρησε (Βίντεο)

Η Σπυροπούλου μπήκε επιτέλους στο ριάλιτι επιβίωσης και ήρθαν τα πάνω κάτω αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Το Youweekly.gr όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα μάζεψε και σας παρουσιάζει τα highlights της Τετάρτης και είναι πολλά αυτά που πρέπει να δείτε, πιστέψτε μας... διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor 2 - Έκτακτη είδηση: Τι συμβαίνει στο παιχνίδι; Γιατί δεν βλέπουμε νέο επεισόδιο;

Έχει πάρει φωτιά το Twitter με αυτή την κοπέλα από τους Μαχητές την Κοκαλίτσα ή αλλιώς μίρλα ή αλλιώς γκρινιάρα ή αλλιώς...σπασ@@!

Έχει τρελάνει και τον κακομοίρη τον Θοδωρή, ο οποίος είναι ο κλασσικός τύπος του καλού παιδιού και ανέχεται μια συμπαίκτριά του την οποία προφανώς δεν ανέχεται κανένας άλλος!

Στο Twitter και στα social media θεωρείται αυτή την στιγμή η πιο αντιπαθητική παίκτρια και αυτό γιατί και σήμερα με το που ξεκίνησε το επεισόδιο είδαμε μια επανάληψη μίρλας!

Αυτή τη φορά έλεγε στον κακομοίρη τον Θοδωρή ότι όταν χάνει την πατάνε κάτω ενώ τους άλλους όταν χάνουν τους αποθεώνουν! Δείτε χαρακτηριστικά το βίντεο:

Και σήμερα όπως και χθες το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας πει πριν το επεισόδιο ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο!

Όπως σας γράψαμε και θα συνεχίσουμε να σας γράφουμε μέχρι να καταλάβετε το βαθμό τις δυσκολίας για να βγαίνουν αυτές οι διαρροές, προσπαθούμε πάντα επιστρατεύοντας όλες τις γνωριμίες μας να έχουμε ένα έγκυρο σπόιλερ, πάντα όμως με το ρίσκο γιατί είναι βασισμένο στο ρεπορτάζ!

Και πάμε στο θέμα μας...Μπορεί οι Μαχητές να είχαν ένα σερί νικών δυσκολεύοντας τη ζωή των Διάσημων, ωστόσο θα καταφέρει σήμερα να γίνει η ανατροπή;

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που προφανώς θα "κλέψουν" όλοι, αναφέροντας ότι το έμαθαν από το Twitter...οι αποκλειστικές πληροφορίες λοιπόν του Youweekly.gr, αναφέρουν πως θα γίνει η ανατροπή σήμερα, καθώς οι νικητές για το έπαθλο στο σημερινό αγώνισμα είναι οι Διάσημοι!

Αυτό που θα σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη όπως κάθε φορά, είναι το σκορ το οποίο αναφέρει πως θα έρθει στο 10-7!

Σας τονίζουμε ότι το σκορ το μεταφέρουμε με επιφύλαξη, το σίγουρο είναι ότι οι νικητές της βραδιάς θα είναι οι Διάσημοι!

Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο άρθρο! Μέχρι τότε να περνάτε καλά!

Και ναι είναι πραγματικότητα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο παιχνίδι και είναι μια κοπέλα που σίγουρα την έχουν γνωρίσει πολύ διαφορετικά!

Ξεκινάμε από την εμφάνιση! Έχει παχύνει σίγουρα πάρα πολύ και στο πρόσωπό της έχει κάνει κάτι στα μάτια της που είναι σαν να έχουν αραιώσει οι βλεφαρίδες της!

Ως συμπεριφορά είναι η γνωστή Κωνσταντίνα που όλοι ξέρουμε! Τσάντισε τους συμπαίκτες της διότι ενώ η άλλη κοπέλα από τους Μαχητές μπήκε και χαιρέτισε όλους τους συμπαίκτες της με χειραψία, η Σπυροπούλου πήγε κατευθείαν δίπλα στον Σάκη και δεν χαιρέτισε απολύτως κανέναν! Αυτό όπως καταλαβαίνετε έκανε εξαιρετικά άσχημη εντύπωση!

Δείτε επίσης: Survivor: Χαμός στο Twitter για την αγένεια της Σπυροπούλου! Τα κιλά και το η ντίβα..

Όσο για το παιχνίδι είπε ότι ήταν επιλογή της να βρίσκεται εκεί και θα στηρίξει αυτή την επιλογή της! Δείτε αναλυτικά το βίντεο με την είσοδο της Σπυροπούλου και όσα είπε στον Τανιμανίδη:

Η Σπυροπούλου θα το πούμε και βρίστε μας, απογοήτευσε όλους όσοι ήταν να την κράξουν στο Twitter!

Χοντρή, ξε-χοντρή όπως την λένε στα social media έδειξε ότι είναι μαγκάκι φοβερό και με το που μπήκε στο παιχνίδι κέρδισε!

Η προσπάθειά της ήταν τόσο συγκλονιστική που την αναγνώρισε ακόμα και η συμπαίκτριά της που ομολόγησε και στην ίδια αλλά και στους υπόλοιπους παίκτες ότι η Κωνσταντίνα ήταν εξαιρετικά σταθερή και δυνατή!

Ναι η Σπυροπούλου είναι στην κοσμάρα της, αλλά απέδειξε σε όλους μας ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ομάδα της! Δείτε τον πρώτο της αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Youweekly.gr πάλι πρώτο με τα αποκλειστικά θέματα και ρεπορτάζ του έρχεται να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά!

Από το πρωί το Youweekly.gr σας έγραψε ότι η σημερινή αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων είναι αντρική υπόθεση μιας και η Ελένη Χατζίδου μάζεψε τις περισσότερες ψήφους!

Και εδώ σας έχουμε την εξής πληροφορία... Όλα τα site που κλέβουν τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr βιάστηκαν να μεταφράσουν την διαρροή μας ως αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου! Και κρατηθείτε...

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και το έγκυρο όπως πάντα spoiler μας, έρχεται να τους διαψεύσει όλους αυτούς που πήγαν αποτυχημένα να μαντέψουν και σας αποκαλύπτει πως ο παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα των Διάσημων είναι ο Αλέξανδρος Παρθένης!

ΥΓ: Με αγάπη από το Youweekly.gr! Ξέρετε εσείς...

Ο Αγόρου είναι ίσως ο πιο επιθετικός και ο πιο ανταγωνιστικός παίκτης στο νέο Survivor!

Είναι ένα δυνατό παιδί, νεαρό σε ηλικία που δεν ελέγχει σε πολλές περιπτώσεις τις κινήσεις του!

Σήμερα έκανε κάτι εξαιρετικά ντροπιαστικό και υποτιμητικό προς την αντίπαλη ομάδα και τον εξίσου πολύ δυνατό παίκτη των Διάσημων, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Την ώρα που κέρδισε στο αγώνισμα δύναμης γύρισε προς τον Νάσο και τους Διάσημους και έκανε μία κίνηση με το σώμα του δείχνοντας ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!

Δείτε επίσης: Survivor 2: Κόλαση στο Twitter με τον οδοστρωτήρα Σπυροπούλου!

Στην συνέχεια είπε στην συμπαίκτριά του ότι δεν τον βοήθησε να κερδίσει! Ενώ λίγα λεπτά πιο πριν έλεγε στην ομάδα του ότι είναι ζήτημα τύχης που κερδίζουν οι Διάσημοι! Δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες και τους φίλους του Survivor, στην αρχή του παιχνιδιού σας έδωσε την διαρροή για το ποιος θα κερδίσει, αλλά και το σκορ! (Survivor 2 - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Με τι σκορ;)

Κέρδισαν οι Διάσημοι φυσικά όπως σας είχαμε πει με σκορ 10-7 και είναι συνεχόμενη η επιβεβαίωση του site μας! Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των Διάσημων στην πρώτη τους νίκη:

Μάθαμε και κάτι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το οποίο δεν το ξέραμε!

Συζητάνε λοιπόν στην παραλία η Ξένια των Rec με την Φαρμάκη για το αν γνωρίζει η Ξένια την Σπυροπούλου! Και η κοπέλα λέει κάτι που δεν ξέραμε και μας άφησε άφωνους!

Συγκεκριμένα είπε για την Κωνσταντίνα ότι την θεωρεί εξαιρετικά γουρλού γιατί παρουσίασε μαζί της για πρώτη φορά το τραγούδι της στο "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" και πήγε εξαιρετικά καλά!

Όσο για την Κωνσταντίνα προσπαθεί να εγκλιματιστεί και στις πρώτες δηλώσεις είναι όπως θα δείτε κάπως συγκροτημένη! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κάτι συμβαίνει σε αυτό το παιχνίδι φέτος γιατί τουλάχιστον πέρυσι δεν μας είχαν συνηθίσει σε τέτοια αποκαλυπτικά μαγιό από την τρίτη μέρα του παιχνιδιού!

Μάλλον επειδή η τηλεθέαση πήγε από το 40% στο 20% ψάχνουν τρόπο κάπως να ανέβουν και βγάζουν σε πλάνα τα κορίτσια Μαχήτριες που φορούν μαγιό σχεδόν ανύπαρκτα!

Τους συναγωνίζεται επάξια η Ξένια των Rec από τους Διάσημους! Δείτε τα αποσπάσματα στα βίντεο που ακολουθούν:

Πρέπει να είναι κατάντια να περιμένει ένα ολόκληρο Survivor την Σπυροπούλου να το αναστήσει και να το σώσει!

Δεν το έχουμε καταλάβει μόνο από το μοντάζ αλλά και από το γεγονός ότι ο Τανιμανίδης προσπαθεί να τρολάρει την Σπυροπούλου, λέγοντάς της πόσα χρόνια αθλείται κι αν προετοιμάστηκε για να μπει στο Survivor!

Φυσικά γελάει το πανελλήνιο γιατί η Σπυροπούλου φαίνεται ότι το κορίτσι δεν έχει επαφή με τον αθλητισμό και κάνει μπαμ επίσης ότι η κοπέλα έχει παραπάνω κιλά!

Αποτέλεσμα του τρολ ήταν να γελάνε και οι συμπαίκτες της Σπυροπούλου! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε περισσότερα:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες και τους φίλους του Survivor, στην αρχή του παιχνιδιού σας έδωσε την διαρροή για το ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από τους Διάσημους! (Survivor 2 - Διαρροή Vol2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τους Διάσημους!)

Από το πρωί σας είχαμε ενημερώσει πως αυτή η υπόθεση θα είναι αντρική, μιας και η Ελένη Χατζίδου έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους!

Ο παίκτης λοιπόν που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, είναι ο Αλέξανδρος Παρθένης, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει και επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά πανηγυρικά!

Ο Αλέξανδρος στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως νιώθει ευτυχισμένος που έζησε έστω και αυτή την μια εβδομάδα αυτή την μεγάλη εμπειρία! Και στο τέλος τους ζήτησε να τον αποχαιρετίσουν με ένα δυνατό "Survivors": Δείτε την αποχώρηση και τις πρώτες δηλώσεις του Παρθένη στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS