Survivor 2: Το άγνωστο πρόβλημα υγεία της Σπυροπούλου που την έκανε να πάρει παραπανίσια κιλά!

Survivor 2: Το άγνωστο πρόβλημα υγεία της Σπυροπούλου που την έκανε να πάρει παραπανίσια κιλά!

Από την ώρα που έχει μπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι, συνεχώς διαβάζουμε σχόλια τα οποία αναφέρονται στα κιλά, κοροϊδεύοντας την κυτταρίτιδα της ή το παραπάνω βάρος, που ενδεχομένως έχει, σε σχέση με τους αθλητές που έχουν μπει μέσα στο παιχνίδι!

Το Youweekly.gr θα σας κάνει σήμερα, μια τρομερή αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κωνσταντίνα και λίγοι γνώριζαν μέχρι στιγμής! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Τα κλάματα της Σπυροπούλου, τα νεύρα, οι απειλές και η κόντρα με την Χατζίδου! Καυτό παρασκήνιο!

Η παρουσιάστρια έχει κάνει πολλές επεμβάσεις και θεραπείες για το συγκεκριμένο, αλλά όλο αυτή η διαδικασία, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα την έκανε να πάρει πολλά κιλά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τα χάσει εύκολα! Η Κωνσταντίνα ταλαιπωρείται χρόνια με τον θυροειδή της και μάλιστα έχει κάνει και ολική θυρεοειδεκτομή.

Η ίδια, είχε μιλήσει στο παρελθόν γι'αυτό της το πρόβλημα αποκαλύπτοντας πως νιώθει τώρα που δεν είναι όπως στις αρχές στα κιλά λέγοντας:

“Δεν είμαι αδύνατη και έχω συμβιβαστεί πως δεν θα γίνω ποτέ Ελένη Τσολάκη ή Βίκυ Καγιά. Από τότε που έπαθα το πρόβλημα με τον θυροειδή και υπέστη την ολική θυρεοειδεκτομή, είχα πάρα πολλές αυξομειώσεις βάρους και προβλήματα”