Survivor 2 - διαρροή: Το έπαθλο έκπληξη, το δύσκολο αγώνισμα και τα νεύρα της Δαλάκα! Ποια ομάδα κερδίζει; (Βίντεο)

Survivor 2 - διαρροή: Το έπαθλο έκπληξη, το δύσκολο αγώνισμα και τα νεύρα της Δαλάκα! Ποια ομάδα κερδίζει; (Βίντεο)

Οι εντάσεις στο παιχνίδι όσο πάνε και δυναμώνουν μεταξύ των δυο ομάδων...

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι παλεύουν με νύχια και με δόντια για την επιβίωσης τους στο σκληρό ριάλιτι και για να χαρίσουν νίκες στην ομάδα τους για να απολαύσουν τα έπαθλα και για να έχουν ανεβασμένη αυτοπεποίθηση που θα τους βοηθήσει να αγωνιστούν ξανά και ξανά για να κερδίσουν! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Καταγγελία - βόμβα για δολοφονική επίθεση εναντίον γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου από τον Γιώργο Μπόγρη! (photos)

Τα νεύρα και η απόφαση

Σιγά σιγά αρχίζουν και συνειδητοποιούν την δυσκολία του παιχνιδιού και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο! Από την μια πλευρά οι Μαχητές δεν δέχονται να χάσουν ξανά και οι Διάσημοι έχουν ως μονόδρομο την σημερινή νίκη! Κανείς δεν παρατάει εύκολα τα όπλα!

Το έπαθλο

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για το έπαθλο φέρνει μόνο χαρά στους παίκτες και των δυο ομάδων και τους δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να αγωνιστούν με πείσμα για να καταφέρουν να το κερδίσουν και πιστέψτε μας... πληροφορίες μας αναφέρουν πως το σημερινό ντέρμπι θα είναι μοναδικό γιατί κανείς δεν θέλει να χάσει αυτό το έπαθλο!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Ποια Φαρμάκη; Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου! Φωτογραφία - ντοκουμέντο

Οι εντάσεις στον στίβο μάχης και το δύσκολο αγώνισμα

Το αγώνισμα αυτή την φορά έχει να κάνει με ταχύτητα αντοχή και καλό σημάδι! Οι παίκτες πρέπει να περάσουν γρήγορα από πολλά και δύσκολα εμπόδια, να κολυμπήσουν και να φτάσουν στον τελικό στόχο! Οι εντάσεις σίγουρα δεν θα λείψουν καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr η Δαλάκα θα έχει νεύρα... Είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες και φαίνεται πως δεν δέχεται σε καμία περίπτωση αυτή τη φορά και με αυτό το τόσο σημαντικό έπαθλο να χάσει η ομάδα της και θα πεισμώσει πολύ μέχρι να πάρει την νίκη!

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κόψει το νήμα; Οι Διάσημοι θα μπορέσουν να συνεχίσουν το σερί τους; Θα καταφέρουν οι Μαχητές να το "γυρίσουν"; Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως... ναι! Αλλά σίγουρη διαρροή θα σας έχουμε πριν το επεισόδιο την Κυριακή... όπως κάθε φορά! Δείτε το τρέιλερ: